Om WaterTech

 

Ingeniørens medie WaterTech er målrettet professionelle, der arbejder med vand og vandets kredsløb.

Vi skriver om udfordringer, når kraftigt nedbør rammer, grundvandet lugter, havet stiger og stormflod truer. Og vi ser på de teknologiske løsninger, der findes på alt fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling.

WaterTech har fokus på de løsninger, der opstår i samspillet mellem virksomheder, rådgivere, kommuner og forsyninger. Hos os kan du blive klogere på branchefolks erfaringer i hverdagen.

Vi bringer inspiration til dig, hjælper fremtidens teknologiløsninger ud af R&D miljøerne og bygger bro mellem forskere, virksomheder, kommuner, regioner og forsyninger.

Hos os er du med i en fælles mission om at udvikle teknologier i Danmark og resten af verden for at skabe et bæredygtigt vandkredsløb til gavn for mennesker og miljø.

Vi har fokus på:

  • Tendenser: De teknologiske nybrud, der forandrer branchen.
  • Løsninger: Innovation, forskning og de nye måder at bruge teknologi på.
  • Rammevilkår: Vigtig viden om politik, afgifter, økonomi og investeringer.

Redaktør, Michael Rothenborg, mir@ing.dk, tlf: 21894732

Teamleder for abonnementssalg, Anders Hein, aah@ing.dk, tlf: 51904967

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.

 

WaterTech skriver især om:

Ansatte på Tech

Michael Rothenborg

Redaktør, WaterTech.
Tidligere 13 år som klima- og miljøjournalist på Politiken, forfatter til fire bøger om klima og miljø. Desuden knap fire år som medieredaktør i rådgivningsvirksomheden Rambøll.

Thumbnail
Anders Hein, Teamleder

Teamleder i abonnementssalg af Teknologiens Mediehus' nichemedier. Uddannet cand.merc.(kom.) fra CBS og har siden 2010 haft erfaring med salg og markedsføring af nichemedier.