Alle kommende events

Forsyningsjura - Spildevand - 2021

access_time12. apr 09:00
place Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg
Danva

Danva udbyder forsyningsjurauddannelsen, der retter sig mod tekniske og administrative medarbejdere indenfor HR, økonomi, kunder samt planlæggere, projekterende og ledere, der har behov for kendskab til den lovgivning, som er gældende på forsyningsområdet. Dette modul omhandler kun lovgivning indenfor forsyningsretningen »spildevand«.

Leder Forum 2021

access_time15. apr 12:00
place Horsens
Danva, Dansk Fjernvarme

I 2020 har I som ledere stået over for en række nye udfordringer, der har vendt op og ned på arbejdslivet for mange. På Leder Forum 2021 vil vi gerne sætte fokus på, hvad vi har lært af 2020 og hvordan vi bliver bedre ledere, mere optimistiske og karismatiske – også på distancen. Kom med til Leder Forum 2021 og få nye inputs og ideer til ledelse med fokus på aktuelle emner og ved at sparre og netværke med andre ledere fra forsyningsbranchen. FÆNGSLET i Horsens vil danne rammen – og stedets unikke historie vil også komme i spil, når I ved at samarbejde skal forsøge at flygte fra fængslet. Le

Leder Forum - 2021

access_time15. apr 12:00
place Horsens
Danva, Dansk Fjernvarme

På Leder Forum 2021 vil Dansk Fjernvarme og DANVA gerne sætte fokus på, hvad vi har lært af 2020 og hvordan vi bliver bedre ledere, mere optimistiske og karismatiske – også på distancen. Kom med til Leder Forum 2021 og få nye inputs og ideer til ledelse med fokus på aktuelle emner og ved at sparre og netværke med andre ledere fra forsyningsbranchen.

GRATIS WEBINAR: Vandrammedirektivet, konsekvenser for myndigheder og virksomheder

access_time15. apr 15:00
Niras, Haugaard|Braad

Bliv klogere på vandrammedirektivets retlige ramme, herunder systematikken og formålet med reglerne samt kravene direktivet opstiller til beskyttelse og forbedring af vandområder og vandforekomster. NIRAS og Haugaard|Braad Advokatfirma inviterer til en række gratis webinarer om vandrammedirektivet. Det danske vandmiljø skal forbedres og beskyttes via EU’s vandrammedirektiv.