Alle kommende events

DANVA: Hygiejnekursus online

access_time3. apr 09:00

Har du akut brug for et hygiejnebevis, for at kunne foretage arbejde for en vandforsyning, er dette kurset for dig. Dispensation Dette kursus, er et dispensationskursus fra vores normale halvdags hygiejnekursus, og udbydes så længe Covid 19 umuliggør, at vi kan afholde fysiske kurser. Efter kurset udsendes et kursusbevis, der er gyldigt indtil den 31. august 2020.

KL’s konference TEKNIK OG MILJØ’20 - Flyttes til efteråret

access_time16. apr 10:00

D. 16. til 17. april 2020 afholder KL konferencen TEKNIK & MILJØ '20 i Odense. De to dage vil byde på plenumoplæg, faglige sessioner, gallerier og udflugter indenfor teknik- og miljøområdet, hvor vi særligt sætter fokus på klima. Konferencen byder bl.a. på besøg af Klima-, Energi- og Forsyningsminister Dan Jørgensen Miljøminister Lea Wermelin Connie Hedegaard, formand for Concito Den Grønne Studenterbevægelse Tilmeldingen åbner den 25. november 2019 kl. 10:00 og lukker igen den 27. marts 2020 kl. 14:00. Du kan tilmelde dig her.

Vand Forum - 2020 - Datoer flyttes !

access_time23. apr 09:30
place Skanderborg

Det er tredje gang, DANVA afholder arrangementet, og der kommer stadig flere deltagere. Målgruppen for Vand Forum er medarbejdere og ledere ved vandselskaber og kommuner samt rådgivere. DANVAs netværk og Programkomitéen for Dansk Vand Konference har afgørende indflydelse på programmet. På Vand Forum er der tid til erfaringsudveksling både i sessionerne og i pauserne. Tilmelding Tilmelding senest 1. april 2020 til early-bird priser medlem kr. 2350 og ikke-medlem kr. 3350. Efter 1. april 2020 vil prisen være medlem kr. 2850 og ikke-medlem kr. 3850.

Brandhaner på den lokale dagsorden - Online kursus/webinar

access_time23. apr 10:00

Brandhaner på den lokale dagsorden Vandforsyningsstederne – forstået som brandhaner og ledningen fra forsyningsledningen til brandhanen - kan udgøre en forureningsfare, da stillestående vand disse steder kan give kvalitetsmæssige udfordringer for drikkevandet, ligesom lækager fra disse steder kan give anledning til forurening. Typiske udfordringer for de almene vandforsyninger er, at der ikke er midler hos de lokale beredskaber til at nedlægge overskydende brandhaner – og heller ikke til at gennemføre et eftersyn af disse frem til nedlæggelsestidspunktet.

Forsyningsjura - Spildevand - 2020

access_time5. maj 09:00
place Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg, Danmark

Målgruppen Forsyningsjurauddannelsen retter sig mod tekniske og administrative medarbejdere indenfor HR, økonomi, kunder samt planlæggere, projekterende og ledere, der har behov for kendskab til den lovgivning, som er gældende på forsyningsområdet. Dette modul omhandler kun lovgivning indenfor forsyningsretningen "spildevand".