Alle kommende events

Konference om state-of-the-art i dansk vandforskning

access_time2. feb 09:45
place AGERN ALLÉ 5, 2970 HØRSHOLM, Danmark
Danish Water Forum

For 15. år i træk inviterer Danish Water Forum til vandforsker konference med vedlagte program. I år er alt online, og i modsætning til vores ”rigtige” konferencer har vi spredt konferencen ud over mange dage, således at man ikke skal sidde i mange timer klistret til skærmen. Ud over at vi er gået online har vi i år valgt at det er gratis at deltage mod tilmelding. Du kan på vores hjemmeside (fremgår af programmet) finde en oversigt over samtlige abstracts til konferencen.

Online konference: Erfaringer fra Holland med klimatilpasning og deres anvendelse i Danmark

access_time11. feb 15:00
place København
Danske Regioner, Concito, DI Vand

Mens behovet for klimatilpasning i Danmark er stigende, er Holland skabt på den præmis, at oversvømmelser er noget, man må indrette sig efter. Alle klimascenarier peger på, at situationen i Danmark i løbet af de kommende år kan blive ganske hollandsk. Regeringen og et stort flertal af Folketingets partier er da også enige om at udfærdige en klimatilpasningsplan for hele Danmark, herunder en mere sammenhængende kystsikring. Miljøminister Lea Wermelin vil indledningsvist på konferencen give sit og regeringens perspektiv på klimatilpasning.

Arrangement: Symbiose Hillerød - bæredygtig innovation og vækst

access_time4. mar 17:00
place Solrødgårds Alle 6, 3400 Hillerød, Danmark
IDA

Den grønne symbiose er et kommercielt samarbejde mellem en række virksomheder, hvor overskydende ressourcer i form af restfraktioner som materialer (affald), vand eller energi fra (mindst) en virksomhed indgår som ressource hos (mindst) en anden virksomhed. En virksomheds spildprodukt kan udgøre et vigtigt input i en anden virksomheds produktion og kan ofte være billigt og mere miljøvenligt alternativ end anvendelse af nye råvarer. Hvad får virksomheden ud af grønne industrisymbioser? Ved grønne industrisymbioser gør virksomheden ikke kun miljøet en tjeneste.

Sikre drikkevandsinstallationer – Når sund fornuft og god økonomi følges ad

access_time9. mar 08:30
Danvak

Formål Forkerte og uhensigtsmæssige valg af materialer til vandinstallationer medfører ofte store omkostninger til voldgifts- eller syn- og skønssager. I kraft af stigende myndighedskrav om vedligeholdelse og sikring af bygningers vandinstallationer opleves et stigende behov for uddannelse og kompetenceløft indenfor installationsbranchen. Kursets formål er derfor at give relevant information om, hvordan man kan undgå bekostelige udskiftninger af vandinstallationer.