Alle kommende events

Webinar - Regn på Regn

access_time20. aug 14:00

Er du klar til mere klima og regn? Så hop ombord på Orbicon|WSP’s nye 4-trins webinar raket! De handler om alt lige fra baggrunden for kraftigere regn, hvordan vi regner med kraftigere regn samt, hvordan vi planlægger efter kraftigere regn. Vi afholder webinarerne torsdag eftermiddag i uge 23, 25, 34 og 36. Vi starter i næste uge med at sætte scenen i første webinar om den klimatologiske baggrund. Den står Kasper Møller Nielsen for.

Totaløkonomisk regulering - grundlæggende - aug. 2020

access_time25. aug 09:00
place Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg, Danmark

Vandsektorloven og de tilhørende bekendtgørelser har stor indflydelse på vandselskabernes økonomi. Derfor udbyder DANVA et grundlæggende kursus for de medarbejdere og beslutningstagere, der ønsker at vide, hvordan den totaløkonomiske regulering og benchmarking fungerer.I mange vandselskaber er der stigende fokus på den økonomiske regulering. Dette skyldes bl.a. stigende effektiviseringskrav og behov for tillæg. Vandselskaberne skal i reguleringen tænke langsigtet og kunne overskue eksempelvis konsekvenserne af forskellige investeringsstrategier.

Webinar - Circular economy in global value chains

access_time25. aug 09:47

The circular economy concept has become an integral and paramount aspect of the global green transition. In order to achieve our mutual global goals of carbon emission neutrality and sustainable use of our planets resources, the solution to these challenges goes far beyond merely using resources more efficiently. Instead, we must reuse, recycle, repair and share.

NY DATO - EnviNas generalforsamling

access_time25. aug 18:00
place Odense

Generalforsamling EnviNas generalforsamling udskydes pga. usikkerheden omkring Covid-19 og afholdes i stedet tirsdag den 25. august 2020 kl. 18.00 i Odense Kongrescenter. Vi er klar over, at det ikke er i overensstemmelse med EnviNas vedtægter, men vurderer, at det er bedst at flytte generalforsamlingen til efter sommerferien. Vi håber på din forståelse og opbakning og glæder os til at se dig. Ordinære generalforsamling afholdes tirsdag den 25. august 2020 kl.

Webinar - Suspension af inddrivelsesfordringer

access_time26. aug 10:00

Gældsstyrelsen vil gerne deltage i et webinar/teamsmøde, hvor de med afsæt i generelle spørgsmål fra forsyningerne, fortæller om indholdet og mulige konsekvenser af suspensionsbrevet, som styrelsen sendte frem i maj 2020. Det er DANVAs opfattelse, at rigtig mange kommunale vand- og spildevandsforsyninger i maj 2020 fik besked fra Gældsstyrelsen om, at der var talrige fordringer behæftet med datafejl, og at inddrivelsen af disse følgelig var suspenderet indtil videre. DANVA har været i kontakt med Fordringshaverkontoret hos Gældsstyrelsen, og fagmedarbejderne er positive i forhold til at v