Alle kommende events

National konference om klimatilpasning

access_time23. okt 09:00
place Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
Klikovand, CALL Copenhagen

Klikovand, CALL Copenhagen og blandt andre regionerne i Midtjylland og Hovedstaden står bag en todages, national konference , hvor de vil samle branchen indenfor klimatilpasning for at »tage temperaturen på klimatilpasning anno 2019«. Der vil være både faglige oplæg, diskussioner og ny inspiration at få med hjem fra konferencen, hvor der i fællesskab skal udvikles svar på spørgsmålene: Hvordan øger vi den strategiske merværdi af de store investeringer i klimatilpasning? Hvilke nye løsninger og tilgange er på vej? Hvordan skal vi udvikle på organiseringen og samarbejdet? Konferencen er ful

Konference om dansk vand- og spildevandsforsyning

access_time12. nov 09:00
place Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C, Danmark

Fra den 12. til den 13. november 2019 afholder DANVA Dansk Vand Konference 2019 ved Comwell Aarhus og Centralværkstedet. Målet med arrangementet er at tilskynde til udveksling af erfaringer, vidensdeling og opbygning af kompetencer med alle medarbejdere i vand- og spildevandsforsyningsselskaberne, rådgivere samt øvrige, der arbejder med vand- og spildevandsforsyning. I forbindelse med konferencen afholdes en festmiddag på Centralværkstedet, tirsdag den 12. november, hvor der bliver mulighed for kollegialt og socialt samvær, og festmiddagen er inkluderet i prisen for konferencen.

Studietur til innovative LAR-løsninger

access_time13. nov 08:15
place Bernstorffsgade 18, 1577 København, Danmark

Vi går en fremtid i møde med klimaændringer, der medfører flere og kraftigere regnvejr, som belaster kloakkernes kapacitet. Lokal Afledning af Regnvand – LAR – er en metode til at håndtere regnvand så tæt på kilden som muligt i stedet for at lave dyre udvidelser af kloaksystemet. Men hvordan kan man sammentænke LAR-løsninger med rekreative områder, som samtidig er til glæde for byens borgere? På studieturen ser du innovative eksempler på dette, ligesom du hører om den økonomiske fordel, der er i at kombinere tekniske og rekreative funktioner i ét anlæg.

IWA World Water Congress & Exhibition 2020

access_time18. okt 09:00
place København, Danmark

IWA kongres og udstilling afholdes i 2020 med emnet: “Water for smart liveable cities”. Emnet vil have fokus på fremtidens udfordringer, og vil demonstrere smart vandteknologi, systemløsninger, styring og politik for at sikre modstandsdygtighed i byer verden rundt. Danmark har en bemærkelsesværdig tradition for bæredygtige løsninger. København er en levende, blå og grøn by, der introducerer smarte integrerede vandløsninger. Dette har resulteret i at Danva skal være vært for konferencen 2020. Program og talere vil blive opdateret løbende.