Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Vandsektoren skaber værdi for samfundet gennem digitalisering

Vandsektoren har gode muligheder for en digital transformation. Det kræver, at vi tager fælles ansvar for at sikre rammerne for agile udviklingssamarbejder, lader os selv træde ud i det ukendte og lærer gennem forsøg og fejl.
Synspunkt17. december 2019 kl. 06:00
errorÆldre end 30 dage

Tak til Christian Holmegaard Mossing, Mads Uggerby og Brian Arreborg Hansen for deres synspunkter omkring data i vandsektoren og vandets kredsløb. Det er godt, at vi får gang i debatten.

Det er bestemt vigtigt, at vi sikrer deling og opsamling af de værdifulde data og den viden, som vandsektoren løbende genererer, og som Christian Holmegaard Mossing beskriver i sit indlæg.

Der er bestemt også et behov for at etablere infrastruktur for at udstille relevante data om vandkredsløbet, som Brian Arreborg Hansen beskriver.

Mads Uggerbys syn på vandsektoren passer meget godt med Aarhus Vands: Vi investerer i digitalisering og nye data, og vi arbejder målrettet med at bringe dem i anvendelse sammen med vores eksisterende data. Vi ønsker selvfølgelig bedre rammer for arbejdet, men lad mig vende tilbage til dette senere.

Få fuld adgang til WaterTech

Hos WaterTech får professionelle viden om de nyeste teknologiske løsninger i vandsektoren fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til WaterTech
Alt indhold på WaterTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger