Temadag og åbning af nyt værksted i Roskilde

Body

I anledningen af at Krüger A/S har fået topmoderne 2.415 m2 værkstedsfaciliteter for vores Jord-, Vand- og Serviceafdelinger, vil de gerne invitere deres kunder og samarbejdspartnere til stor åbningsfest.

De fejrer det nye værksted ved at arrangere en temadag, der byder på en enestående mulighed for at få en hands-on oplevelse af en række af Krügers teknologier og services, ligesom eksperter fra hele firmaet vil være til stede for at demonstrere, hvad de kan tilbyde indenfor vandbehandling og jordoprensning.

Så tag kollegerne med og kom til gratis temadag d. 12/3 i Roskilde og bliv klogere på innovativ teknologi og hvordan Krüger kan bidrage til bæredygtige projekter.

Det kan du opleve:

  • Live demonstration af lokal rensning af spildevand med bl.a. Actiflo™ teknologi
  • Svovlbrinte i i afløbssystemet? – hvordan opdager man det og hvad er løsningen?
  • Oplev en kemi screening – for et bedre arbejdsmiljø
  • Bliv klogere på, hvordan V-history kan levere nøgletal om vand­værkers drift
  • Hør om de mange anvendelsesmuligheder for et Hydrotech filter
  • Se en heater-model og hør hvordan vi kan fjerne jordforurening med termisk konduktiv opvarmning bl.a. på Høfde 42

 

Læs mere
Tilføj til kalender2020-03-12 10:00:002020-03-12 15:00:00Title I anledningen af at Krüger A/S har fået topmoderne 2.415 m2 værkstedsfaciliteter for vores Jord-, Vand- og Serviceafdelinger, vil de gerne invitere deres kunder og samarbejdspartnere til stor åbningsfest. De fejrer det nye værksted ved at arrangere en temadag, der byder på en enestående mulighed for at få en hands-on oplevelse af en række af Krügers teknologier og services, ligesom eksperter fra hele firmaet vil være til stede for at demonstrere, hvad de kan tilbyde indenfor vandbehandling og jordoprensning. Så tag kollegerne med og kom til gratis temadag d. 12/3 i Roskilde og bliv klogere på innovativ teknologi og hvordan Krüger kan bidrage til bæredygtige projekter. Det kan du opleve: Live demonstration af lokal rensning af spildevand med bl.a. Actiflo™ teknologi Svovlbrinte i i afløbssystemet? – hvordan opdager man det og hvad er løsningen? Oplev en kemi screening – for et bedre arbejdsmiljø Bliv klogere på, hvordan V-history kan levere nøgletal om vand­værkers drift Hør om de mange anvendelsesmuligheder for et Hydrotech filter Se en heater-model og hør hvordan vi kan fjerne jordforurening med termisk konduktiv opvarmning bl.a. på Høfde 42   Langebjerg 29, 4000 Roskilde, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place