Seminar - Nyt redskab for inddrivelse

Body

Folketinget behandler i løbet af december 2019 et lovforslag, der forventes at træde i kraft fra 1. januar 2020. Forslaget introducerer privat inddrivelse til de kommunale forsyninger, og brancheorganisationerne for el, varme, affald, spildevand og vand kæmper til det sidste for at få ændringer ind i reguleringen.

Seminaret fokuserer på de nye ændring i inddrivelsesloven, som vil blive præsenteret ved en juridisk gennemgang. Derudover vil det være muligt at møde nogle af de inkassobureauer og advokatfirmaer, som kan understøtte de kommunale forsyninger med den private inddrivelse.

Seminaret har til formål at give forsyningsselskaber et afsæt for at træffe afgørende beslutninger med betydning for forsyningens fremtidige arbejde med restancer. Forsyningsselskaberne har perioden fra 1. januar til 1. juli til at meddele Gældsstyrelsen, om de selv vil stå for gældsinddrivelsen.

Målgruppe: Seminaret henvender sig til alle medarbejdere, der arbejder med økonomi og inddrivelse.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-16 09:30:002020-01-16 15:00:00Title Folketinget behandler i løbet af december 2019 et lovforslag, der forventes at træde i kraft fra 1. januar 2020. Forslaget introducerer privat inddrivelse til de kommunale forsyninger, og brancheorganisationerne for el, varme, affald, spildevand og vand kæmper til det sidste for at få ændringer ind i reguleringen. Seminaret fokuserer på de nye ændring i inddrivelsesloven, som vil blive præsenteret ved en juridisk gennemgang. Derudover vil det være muligt at møde nogle af de inkassobureauer og advokatfirmaer, som kan understøtte de kommunale forsyninger med den private inddrivelse. Seminaret har til formål at give forsyningsselskaber et afsæt for at træffe afgørende beslutninger med betydning for forsyningens fremtidige arbejde med restancer. Forsyningsselskaberne har perioden fra 1. januar til 1. juli til at meddele Gældsstyrelsen, om de selv vil stå for gældsinddrivelsen. Målgruppe: Seminaret henvender sig til alle medarbejdere, der arbejder med økonomi og inddrivelse. Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place