KYST & KLIMADAG - SAMMEN OM EN BÆREDYGTIG KYSTUDVIKLING

Body

I 2020 vil der fortsat være fokus på kyst- og klimasikring, men særligt også den bæredygtige kystudvikling. Det er noget vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere løbende udvikler på, og som vi ønsker at stille skarpt på den 27. februar til en kyst- & klimadag i bæredygtighedens tegn.

På dagen vil du kunne høre oplæg fra forskellige eksperter fra rådgiverbranchen, som giver deres anbefalinger i forhold relevante emner såsom samfundsøkonomiske overvejelser, muligheder for øget biodiversitet, destinationsudvikling, regionale samarbejder og holistisk opgaveløsning. Det er blot nogle af de mange muligheder, der ligger i kystbeskyttelse - og som vi i fællesskab skal sikre bliver en del af den danske kystudvikling.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-02-27 13:00:002020-02-27 17:00:00Title I 2020 vil der fortsat være fokus på kyst- og klimasikring, men særligt også den bæredygtige kystudvikling. Det er noget vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere løbende udvikler på, og som vi ønsker at stille skarpt på den 27. februar til en kyst- & klimadag i bæredygtighedens tegn. På dagen vil du kunne høre oplæg fra forskellige eksperter fra rådgiverbranchen, som giver deres anbefalinger i forhold relevante emner såsom samfundsøkonomiske overvejelser, muligheder for øget biodiversitet, destinationsudvikling, regionale samarbejder og holistisk opgaveløsning. Det er blot nogle af de mange muligheder, der ligger i kystbeskyttelse - og som vi i fællesskab skal sikre bliver en del af den danske kystudvikling. Ørestads Blvd. 41, 2300 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place