Invitation til VANDKAMP

Body

Hvordan skaber vi smarte byer med høj livskvalitet, når både befolknings-tal og vandstand stiger?

Der er kamp både mod, med og om vandet. DANVA og Smith inviterer til vandkamp, hvor dagens program tager dig med over og under vand-overfladen, og gør dig klogere på nye strømninger i samtænkningen af vand og by på vej mod den internationale World Water Congress and Exhibition, som København er vært for i oktober 2020.

De deltager i vandkampen:

  • Forfatter og digter Mette Moestrup tager dig ned under overfladen i en lydperformance, hvor vand og lyrik flyder sammen.
  • DANVA giver inputs til, hvordan vi eksponerer de gode, danske løsninger på bæredygtige byrum over for de ca. 13.000 vand-professionelle, der besøger konferencen i Kbh. til oktober.
  • IWA introducerer deres vision for tværfagligt samarbejde om den bæredygtige by.
  • Karina Topp fra Aarhus Vand gør dig klogere på forsyningsselskabernes udfordringer og potentielle samarbejder med byggebranchen.
  • Du kommer med dine bud på de største udfordringer i mødet mellem vand og by.

Invitation

Download PDF her.

Pris

Det er gratis at deltage.

Tilmelding

Skriv en mail med navn, titel og virksomhed og send den til hb@danva.dk

Yderligere information

Kontakt Miriam Feilberg på 2244 1452 eller mfe@danva.dk

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-29 16:00:002020-01-29 18:00:00Title Hvordan skaber vi smarte byer med høj livskvalitet, når både befolknings-tal og vandstand stiger? Der er kamp både mod, med og om vandet. DANVA og Smith inviterer til vandkamp, hvor dagens program tager dig med over og under vand-overfladen, og gør dig klogere på nye strømninger i samtænkningen af vand og by på vej mod den internationale World Water Congress and Exhibition, som København er vært for i oktober 2020. De deltager i vandkampen: Forfatter og digter Mette Moestrup tager dig ned under overfladen i en lydperformance, hvor vand og lyrik flyder sammen. DANVA giver inputs til, hvordan vi eksponerer de gode, danske løsninger på bæredygtige byrum over for de ca. 13.000 vand-professionelle, der besøger konferencen i Kbh. til oktober. IWA introducerer deres vision for tværfagligt samarbejde om den bæredygtige by. Karina Topp fra Aarhus Vand gør dig klogere på forsyningsselskabernes udfordringer og potentielle samarbejder med byggebranchen. Du kommer med dine bud på de største udfordringer i mødet mellem vand og by. Invitation Download PDF her. Pris Det er gratis at deltage. Tilmelding Skriv en mail med navn, titel og virksomhed og send den til hb@danva.dk Yderligere information Kontakt Miriam Feilberg på 2244 1452 eller mfe@danva.dk Brønshøjvej 17, 2700 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place