Grundlæggende lederuddannelse - 2020

Body

Et solidt ledelsesgrundlag gør dig til en kompetent leder.

Som leder oplever du ofte situationer, der kræver afgørende beslutninger med stor betydning, både for organisationen som hele og for enkeltindivider. Det kræver gode lederkompetencer og en professionel tilgang til motiverende ledelse.

På DANVA og Dansk Fjernvarmes lederuddannelse får du fundamentet til at analysere forskellige ledelsessituationer og anvende de rette ledelsesværktøjer i praksis. Du får kendskab til en lang række ledelsesmodeller og –begreber, så du kan fungere som kompetent sparringspartner i organisationen og som en central del af udviklingen i din virksomhed.

Målgruppe
Lederuddannelsen er et intensivt uddannelsesforløb til dig, der er leder i et vandselskab og enten har personale- eller projektansvar. Uddannelsen sætter fokus på din faglige og personlige lederudvikling og giver dig værktøjer til at bedrive kompetent ledelse i hverdagen.

Indhold
Uddannelsen er modulopbygget i fem moduler á to dage og starter i februar 2020.

Eksamen
Du har mulighed for at afslutte den grundlæggende lederuddannelse med en eksamen og derved optjene 10 ECTS-point, der kan indgå i en akademiuddannelse i Ledelse.
Eksamen er et tilvalg og koster yderligere 3.500 kr. 

Yderligere lederuddannelser
Du kan supplere DANVAs grundlæggende lederuddannelse med to yderligere uddannelsesforløb i ledelse:

Strategisk Ledelse

Ledelsespsykologi og Organisering

Projektledelse

Ved begge forløb kan du ligeledes optjene ECTS-point, der kan indgå i en akademiuddannelse i ledelse. Læs mere på danva.dk.

Praktiske oplysninger
Prisen for medlemmer er kr. 37.950 kr. Modulerne kan ikke købes enkeltvis.

Undervisningsmateriale, forplejning og overnatning er inkluderet i prisen

Tilmelding sker via danva.dk under Arrangementer snarest muligt og helst 8 uger inden kursusstart

Undervisere
Christian Wegener Bertelsen og Martin Riiser, Wegener & Riiser

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Emilie Friis Velbæk, DANVA

 

Læs mere
Tilføj til kalender2020-02-24 09:30:002020-06-11 16:00:00Title Et solidt ledelsesgrundlag gør dig til en kompetent leder. Som leder oplever du ofte situationer, der kræver afgørende beslutninger med stor betydning, både for organisationen som hele og for enkeltindivider. Det kræver gode lederkompetencer og en professionel tilgang til motiverende ledelse. På DANVA og Dansk Fjernvarmes lederuddannelse får du fundamentet til at analysere forskellige ledelsessituationer og anvende de rette ledelsesværktøjer i praksis. Du får kendskab til en lang række ledelsesmodeller og –begreber, så du kan fungere som kompetent sparringspartner i organisationen og som en central del af udviklingen i din virksomhed. MålgruppeLederuddannelsen er et intensivt uddannelsesforløb til dig, der er leder i et vandselskab og enten har personale- eller projektansvar. Uddannelsen sætter fokus på din faglige og personlige lederudvikling og giver dig værktøjer til at bedrive kompetent ledelse i hverdagen. IndholdUddannelsen er modulopbygget i fem moduler á to dage og starter i februar 2020. Eksamen Du har mulighed for at afslutte den grundlæggende lederuddannelse med en eksamen og derved optjene 10 ECTS-point, der kan indgå i en akademiuddannelse i Ledelse. Eksamen er et tilvalg og koster yderligere 3.500 kr.  Yderligere lederuddannelser Du kan supplere DANVAs grundlæggende lederuddannelse med to yderligere uddannelsesforløb i ledelse: Strategisk Ledelse Ledelsespsykologi og Organisering Projektledelse Ved begge forløb kan du ligeledes optjene ECTS-point, der kan indgå i en akademiuddannelse i ledelse. Læs mere på danva.dk. Praktiske oplysninger Prisen for medlemmer er kr. 37.950 kr. Modulerne kan ikke købes enkeltvis. Undervisningsmateriale, forplejning og overnatning er inkluderet i prisen Tilmelding sker via danva.dk under Arrangementer snarest muligt og helst 8 uger inden kursusstart Undervisere Christian Wegener Bertelsen og Martin Riiser, Wegener & Riiser Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Emilie Friis Velbæk, DANVA   Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place