Danske Vandværkers Fagmesse

Body

Vandsektoren og FN’s Verdensmål I år sætter Danske Vandværker fokus på FN’s Verdensmål og vandsektorens bidrag til den grønne omstilling. Det kommer I til at høre om på årets tre messer.

Få verdensmålene helt tæt på dit vandværk Fredag 31. januar 2020 byder Danske Vandværker velkommen til fagmesse, hvor du har en enestående mulighed for at møde både kolleger og leverandører fra vandbranchen. Medarbejdere fra sekretariatet står klar til at svare på spørgsmål om blandt andet teknik, økonomi, arrangementer og medlemsservice. Dagen byder desuden på flere foredrag fra Blå Scene, hvor der er god mulighed for at få vigtig viden med hjem.

Læse mere om messens indhold her

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-31 08:00:002020-01-31 16:00:00Title Vandsektoren og FN’s Verdensmål I år sætter Danske Vandværker fokus på FN’s Verdensmål og vandsektorens bidrag til den grønne omstilling. Det kommer I til at høre om på årets tre messer. Få verdensmålene helt tæt på dit vandværk Fredag 31. januar 2020 byder Danske Vandværker velkommen til fagmesse, hvor du har en enestående mulighed for at møde både kolleger og leverandører fra vandbranchen. Medarbejdere fra sekretariatet står klar til at svare på spørgsmål om blandt andet teknik, økonomi, arrangementer og medlemsservice. Dagen byder desuden på flere foredrag fra Blå Scene, hvor der er god mulighed for at få vigtig viden med hjem. Læse mere om messens indhold her Møllehusvej 15, 4000 Roskilde, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place