business Mere om Verdo
Thumbnail
Agerskellet 7, Randers, Danmark

Verdo er et energiselskab med base i Randers, som producerer og distribuerer el, vand og varme. Derudover har Verdo produktion af biobrændsel i både Danmark, England og Skotland.
Verdo og dets datterselskaber beskæftiger cirka 500 medarbejdere og har en årlig omsætning på 2,1 milliarder kroner.

listOmtale af Verdo

Opvarmning til FN-vanddag med faglighed og lokal forankring

15. mar 05:54

Lad os starte en smule højtragende med det store »Why« for de fleste i vandsektoren. Det handler om at levere rent vand og sikre spildevandsbehandling til borgerne. Selvom vi herhjemme har problemer med pesticidrester, er det trods alt en selvfølge for de fleste danskere. Sådan er absolut ikke globalt.

Skybrud, højere havvandstand, for høje vandpriser og for farlige akvarieplanter

24. maj 06:18

Kære læser Skybrud ramte tirsdag flere steder i Danmark - blandt i Holbæk og i Næstved, hvor vandet oversvømmede kælderen på det lokale sygehus, hvor der stod dyrt og følsomt scanningsudstyr. Det skriver DR. Længere ned i Europa gik det imidlertid noget værre for sig. I Tyskland faldt der i delstaten Bayern over 200 mm regn på 48 timer. Det udløste ifølge TV 2 Nyhederne de værste oversvømmelser siden 2013. Kan ikke vente på staten - finansierer selv diger Frygten for oversvømmelser fylder også meget herhjemme. Ikke mindst i den odenseanske bydel Seden, der ligger ud mod Odense Fjord.