business Mere om Dansk Miljøteknologi
business Mere om Dansk Miljøteknologi

Dansk brancheforening, der arbejder for at fremme det miljøteknologiske område og den grønne omstilling i dansk politik. Medlemmerne tæller blandt andet Danfos, Niras, Krüger og Grundfos. 

listOmtale af Dansk Miljøteknologi

Nu skal der styr på kemi i vandmiljøet

23. jun 2020 06:15

Danmark har i otte år overhørt kritik fra EU-Kommissionen af, at vi ikke kender nok til den kemiske tilstand i vores åer, søer og kystvande, erkender miljøministeren. Hun vil nu måle flere steder, opgradere beregningsmodellerne og fastsætte miljøkvalitetskrav for flere stoffer. Fagfolk kræver hurtigere indsats.

Direktør for Dansk Miljøteknologi forlader stillingen

19. dec 2019 10:40

Jørn Jespersen, 64 år, afstår stillingen som direktør for Dansk Miljøteknologi, som han har været siden 2007, lyder det i en artikel fra Altinget. De præcise rammer for hans fortsatte virke i organisationen er stadig ikke klare. Årsagen til hans opsigelse er ifølge ham selv et ønske om at koncentrere sig mere om det politiske arbejde. »Jeg har været direktør i 12 år nu. Det har været spændende, og jeg synes, jeg har lavet meget vigtigt politisk arbejde.

Når principper bliver til dogmatik

10. jan 2019 06:09

Hvorfor kan vi ikke beskytte grundvandet samtidig med, at vi håndterer de nuværende forureninger? Sådan spørger denne uges synspunktskribent Jørn Jespersen, der er direktør i brancheforeningen Dansk Miljøteknologi.