business Mere om Cowi
Parallelvej 2. 2800 Kongens Lyngby

Cowi er en nordeuropæisk rådgivningsvirksomhed, der arbejder med ingeniørteknik, miljø og samfundsøkonomi over hele verden. Cowi har 11 regionale kontorer i Danmark. Derudover har Cowi afdelinger, projektkontorer og datterselskaber i 35 lande fordelt i Europa, Asien, Mellemøsten, Afrika og Nordamerika. Cowi har på verdensplan ca. 6.000 medarbejdere, hvoraf 2400 har base i Danmark, og beskæftiger blandt andet ingeniører, biologer, geologer, økonomer, landinspektører, antropologer, sociologer og arkitekter. (Fra Wikipedia)

Arbejdsområder: Rådgivning, ingeniørteknik, miljø, samfundsøkonomi

Antal ansatte: 6000

listOmtale af Cowi

Megatunnel skal holde Dubai fri for vand

22. nov 2018 06:23

10 kilometer lang tunnel med en diameter på 10 meter skal sikre Dubai mod ekstremregn. Tunnelvæggene er ekstraordinært tynde og skal modstå slibende sand og grundvand med klorider og sulfater, som kan nedbryde betonen.

Dansk eksport af regnvandshåndtering til Norge

30. okt 2020 09:30

Team COWI og TREDJE NATUR tildeles rammeaftalen for »vandhåndtering og relaterede temaer« i Oslo Kommune. Det skriver TREDJE NATUR i en pressemeddelelse. Mængden af nedbør i Oslo er i stigning, og især i de sidste to år har Oslo mærket til oversvømmelser som følge af den voldsomme regn. Derfor skal aftaleparterne nu udarbejde en række af værktøjer og løsninger, der skal hjælpe til at klimasikre byen fremover. Arbejdet vil blandt andet omhandle klimasikring i eksisterende byområder samt regnvandshåndtering og skybrudssikring på lokalplan.