business Mere om CALL Copenhagen
Call Copenhagen

CALL Copenhagen - Climate Adaptation Living Lab er et partnerskab mellem kommuner og forsyninger, virksomheder og vidensinstitutioner, der ifølge egne beskrivelse "arbejder tæt sammen om at vende udfordringerne ved et klima i forandring til muligheder for grøn vækst og beskæftigelse."

Målet for CALL Copenhagen er at udvikle og fremme helhedsorienterede klimatilpasningsløsninger.

listOmtale af CALL Copenhagen

Topmødegæster på klima-sightseeing

10. okt 2019 06:30

Udenlandske delegerede ved C40-topmødet tog en pause fra møderne og så på klimaløsninger i virkeligheden. Turen gik bl.a. til Frederiksberg, som også fremhæves som globalt eksempel i ny rapport.

National konference om klimatilpasning

access_time23. okt 09:00
place Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
Klikovand, CALL Copenhagen

Klikovand, CALL Copenhagen og blandt andre regionerne i Midtjylland og Hovedstaden står bag en todages, national konference , hvor de vil samle branchen indenfor klimatilpasning for at »tage temperaturen på klimatilpasning anno 2019«. Der vil være både faglige oplæg, diskussioner og ny inspiration at få med hjem fra konferencen, hvor der i fællesskab skal udvikles svar på spørgsmålene: Hvordan øger vi den strategiske merværdi af de store investeringer i klimatilpasning? Hvilke nye løsninger og tilgange er på vej? Hvordan skal vi udvikle på organiseringen og samarbejdet? Konfer