Direktør Ole Larsen fra Call Copenhagen forklarer de mange fordele ved skybrudsløsningen på Langelands Plads for udenlandske delegerede ved C40-topmødet.
Direktør Ole Larsen fra Call Copenhagen forklarer de mange fordele ved skybrudsløsningen på Langelands Plads for udenlandske delegerede ved C40-topmødet.

Foto : Michael Rothenborg

Topmødegæster på klima-sightseeing

Udenlandske delegerede ved C40-topmødet tog en pause fra møderne og så på klimaløsninger i virkeligheden. Turen gik bl.a. til Frederiksberg, som også fremhæves som globalt eksempel i ny rapport.
Direktør Ole Larsen fra Call Copenhagen tager proppen af en vandflaske og hælder indholdet ud på fliserne på Langelands Plads på Frederiksberg. Umiddelbart måske lidt overraskende, men der er en klar pointe:
Vil du have fuld adgang til WaterTech?

WaterTech er for professionelle, der arbejder med teknologi og vandets kredsløb. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske løsninger i vandsektoren fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling.

Nævnte firmaer

C40-Klimatopmøde i København 

København er valgt som vært for denne uges topmøde i storbysamarbejdet C40, fordi den danske hovedstad er »et levende laboratorium for innovative klimaløsninger«.

Mere end 1.000 delegerede fra bl.a. Paris, Tokyo, Los Angeles og Singapore deltager i borgmester-topmødet 9.-12. oktober.  

C40-netværket er et samarbejde mellem 94 af verdens største byer om klimasikring, CO2-reduktion, bæredygtig byudvikling og grøn vækst.

Netværket repræsenterer mere end 700 millioner mennesker og en fjerdedel af verdens samlede økonomi.