Nye krav til lattergas og fosfor på vej fra Christiansborg
Biofos er blandt de få spildevandsselskaber, der overvåger lattergas - men som resten af branchen mangler man incitamenter til at reducere udledningen effektivt. De er nu på vej - sammen med øgede krav til fosfor-genanvendelse.

Foto : Michael Rothenborg

Nye krav til lattergas og fosfor på vej fra Christiansborg

Spildevandsselskaberne skal reducere lattergas og genanvende mere fosfor. Det fremgår af et aftaleudkast, som politikerne i øjeblikket forhandler om. Men udkastet er alt for uambitiøst, mener sektorens repræsentant i regeringens klimapartnerskab.
Det er affald, affald, affald alle vegne i det aftaleudkast, der skal følge op på anbefalingerne fra regeringens Klimapartnerskab for affald, vand og cirkulær økonomi – og som Christiansborg-politikerne i disse dage forhandler om.
Vil du have fuld adgang til WaterTech?

WaterTech er for professionelle, der arbejder med teknologi og vandets kredsløb. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske løsninger i vandsektoren fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv WaterTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her

Nævnte firmaer