Ny analyse: Fødevareindustriens vandforbrug pr. produceret enhed er steget

Carlsberg, bryggeri, Fredericia
Illustration: Carlsberg.
Ny analyse fra ATV peger på, at det i mange industrier går bedre med klimabevidstheden end vandbevidstheden. DI Fødevarer vil nu i endnu højere grad hjælpe især små og mellemstore virksomheder med at spare på (drikke)vandet.
31. marts kl. 06:16
errorÆldre end 30 dage

Det kniber lidt med industriens ressourcebevidsthed i forhold til vand - især i fødevareindustrien, der er den suverænt største vandforbruger.

Det viser en ny baseline-analyse af perioden 2012-2019 fra ATV og Industriens Fond ’Den bæredygtige omstilling af dansk produktionsindustri’.

Få fuld adgang til WaterTech

Hos WaterTech får professionelle viden om de nyeste teknologiske løsninger i vandsektoren fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til WaterTech
Alt indhold på WaterTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger