Nu kommer der bedre data for kloakoverløb
Et forbedret datasystem nedbringer nu usikkerhederne på målingerne af kloakoverløb betydeligt. Men der skal installeres flere målere for at få usikkerhederne endnu længere ned, så man politisk kan forbedre incitamentet til at gøre noget ved overløbene.

Foto : Colourbox.dk/Jonas Klaris Franksen/Danmarks Miljøportal

Nu kommer der bedre data for kloakoverløb

Kommuner og vandselskaber sparer tid, og alle får bedre overblik med et nyt fælles landsdækkende system til indrapportering af data om spildevandudledninger. Dermed er der bedre beslutningsgrundlag for den kommende indsats mod overløb.
»Vi skal reducere kloakoverløbene til åer, søer og kystvande – men det kræver bedre data, så vi ved, hvor vi skal sætte ind for at få mest miljø for pengene.«
Vil du have fuld adgang til WaterTech?

WaterTech er for professionelle, der arbejder med teknologi og vandets kredsløb. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske løsninger i vandsektoren fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv WaterTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her

Nævnte firmaer