Den nye vandmedarbejder: En holistisk blæksprutte
Mathias Utoft Jørgensen ved Julsø, et af de mange vådområder, som flere kommuner deles om, og som skal tænkes ind i helhedsplanen for Gudenåen.

Foto : Michael Rothenborg

Den nye vandmedarbejder: En holistisk blæksprutte

Projekter på vandområdet bliver stadigt mere komplicerede, og det er nødvendigt at tænke på tværs af både fagligheder og forvaltninger. Mød en af dem, der er ansat til at tænke i helheder, og som fra sin uriaspost skal løse problemerne med oversvømmelser ved Gudenåen.
Vinterens oversvømmelser ved Gudenåen kulminerede netop i de dage, hvor Mathias Utoft Jørgensen lagde sidste hånd på sin ansøgning til jobbet, hvor han skulle løse problemerne. »Det virkede da voldsomt, men det afskrækkede mig ikke,« fortæller han.
Vil du have fuld adgang til WaterTech?

WaterTech er for professionelle, der arbejder med teknologi og vandets kredsløb. Vi giver dig indblik i de nyeste teknologiske løsninger i vandsektoren fra klimasikring til drikke- og spildevandsbehandling.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.