De første efterårsstorme, kreative vandløsninger og mere ballade om pesticider og coli

De første efterårsstorme, kreative vandløsninger og mere ballade om pesticider og coli

Steen Olsen (tv) og Karsten Lindegård Jensen diskuterer bølgehøjder og slusestabilitet på kanten af DHI's forsøgsbassin.

Havnemolen forvandles til en sluse, når det stormer

Forskere fra Aalborg Universitet på vej til at indsamle prøver til mikroplastanalyse på Lofoten i Norge. Det sker med eget udstyr; bl.a. et stålfilter med en lille porrestørrelse (10 mikrometer), som vandet filtreres igennem.

Mikroplast måles langt mere præcist

EU-parlamentariker Pernille Weiss, direktør Ole Johnsen, procesingeniør Chitra S. Ragu og Theis Gadegaard fra Krüger kigger ned i det 'lækre' spildevand hos Billund Vand & Energi.

Billund-case skal skubbe Bruxelles i grønnere retning

Nogle kyster er endog meget udsatte for det nye klima, f.eks. er der her ved Lønstrup i Nordjylland stigende problemer med erosion.

Danmark mangler en kyst- og klimaplan

Det ser sjovt ud, men hvis skybruddet er voldsomt nok, risikerer man at komme til at plaske rundt i sundhedsskadeligt vand.

Kan parker blive sundhedsfarlige efter skybrud?

ARTIKELDEBAT
Niels Bent Johansen1 uge siden
Jeg er helt enig i synspunkterne der fremføres i artiklen. Det er jo en generel svaghed ved alle cost-benefit analyser, at man dels ikke kan identificere alle costs/benefits og dels ikke…
Claus andersen2 uger siden
To år batteritid kan Danova allerede nu incl visuelt billede af om risten er stoppet til og skal renses. Modelleringen ændrer ikke på at mange bygværker ikke er egnet til måle flow på, læs…
Nina Karin Svanborg3 uger siden
Til orientering...
access_time22. sep 08:00
access_time23. sep 10:00
access_time24. sep 08:30