Om WasteTech

 

Ingeniørens PRO-medie WasteTech er målrettet professionelle, der arbejder indenfor affalds- og genbrugsområdet. Heriblandt både private og kommunale aktører.

Affald spiller en stadig større rolle indenfor den miljø- og ressourcepolitiske dagsorden i takt med at vores forbrug af verdens ressourcer når et stadig mere ubæredygtigt højt niveau. Derfor ser vi både nationalt og internationalt, at vi bevæger os mod et cirkulært økonomisk kredsløb, hvor affald i højere grad ses som en ressource, der skal genanvendes.

Overgangen til en bæredygtig, cirkulær økonomi stiller nye krav til både affaldsselskaber, private virksomheder, beslutningstagere og forbrugere. I den forbindelse sætter WasteTech fokus på de muligheder, udfordringer og løsninger som affaldsindustrien står overfor, og vi leverer konkrete erfaringer og gode råd om alt fra implementeringer af genanvendelsesløsninger til samarbejder mellem forskellige partnere.

Vi går bag om de største og mest spændende affaldsprojekter i kommunerne samt hos private virksomheder, og du bliver klædt på med den vigtigste viden på området fra ind- og udland.

Samtidig følger vi naturligvis de aktuelle rammevilkår tæt – med stort fokus på den nationale affaldsplan, der ventes vedtaget i 2020, og på EU’s fortsatte fokus på øget genanvendelse af affald blandt medlemslandene.

WasteTech giver dig som udgangspunkt to faste ugentlige nyhedsbreve. Hver tirsdag og torsdag kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg og se navnenyheder og kalender.

Vi har fokus på:

  • Løsninger: Inspiration og cases inden for implementering af strategier, anvendelse af ny teknologi og samarbejder på tværs af sektorer.
  • Tendenser: Teknologiske nybrud, omskiftelige rammevilkår og best-practice inden for strategi, værktøjer og organisering.
  • Vidensdeling: Synspunkter og interviews med fokus på konkrete problemstillinger og erfaringer.

Redaktør, Simon Freiesleben, sfr@ing.dk, tlf: 28288148

Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 2194 1974

Synspunkter, vidensindlæg og øvrig debat sendes til pro-sekretariat@ing.dk 

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.