Alle kommende events

Verdensmål for begyndere

access_time28. jan 09:00
place Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand, Danmark

Alle brancher arbejder i øjeblikket på at leve op til de 17 verdensmål, og også bygge- og anlægssektoren er i stigende grad bevidst om sit ansvar. Men hvordan kan du arbejde konkret med verdensmålene i din organisation og omsætte målene til praksis? Det får du viden og erfaringer om på denne kursusdag, hvor en af de absolutte pionerer giver dig et godt sted at starte med præsentation af processer og værktøjer. Du får en introduktion til de to foreningers arbejde med FN’s 17 Verdensmål, herunder anbefalinger og paradigmer, og Bygherreforeningens hjemmeside med cases og værktøjer.

Seminar om cirkulært byggeri

access_time28. jan 10:00
place Lyngby Campus, bygning 127, 2800 Kongens Lyngby, Danmark

Hvordan kan innovative byggevirksomheder bruge forskningsbaserede standarder som løftestang til at fremme cirkulært byggeri? På verdensplan står byggeriet for ca. 40 procent af verdens CO2-udledning. Potentialet for at indføre cirkulære forretningsmodeller inden for byggeri er derfor stort. Men før vi kan skabe en fælles markedsplads, forretningsmodel og skalerbarhed, er der brug for en fælles forståelse og ramme for omstillingen til cirkulært byggeri. Her spiller standarder en vigtig rolle.

Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

access_time5. feb 08:45
place Lautrupvang 8, 2750 Ballerup, Danmark

Bliv certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri Bæredygtigt byggeri forudsætter helhedstænkning og tidlig indsats. Bæredygtighed kan ikke ”drysses” på det enkelte byggeprojekt til sidst, men er velintegreret i byggeriets processer, værktøjer og metoder. Med uddannelsen Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri får du den faglige ballast - både når det gælder substans og proces.

Dansk Standard: Sådan anvender du miljøledelse til at arbejde med FN’s bæredygtighedsmål

access_time5. feb 09:00
place København

Kurset viser dig, hvordan I kan bruge et miljøledelsessystem til at arbejde struktureret med FN's bæredygtighedsmål og til at identificere, hvilke mål der er relevante for din virksomhed, samt hvordan I arbejder med risikostyring og løbende forbedringer. Oversigt Med gennemgang af miljøledelsesstandarden arbejder vi med, hvordan jeres ledelsessystem kan støtte og give værdi til jeres dagsorden for bæredygtighed. Ligeledes giver kurset dig indsigt i, hvordan I styrker jeres leverandørstyring og indkøb.