Alle kommende events

ÅBENT FORUM 2021 – FORSYNING OG VERDENSMÅL

access_time16. sep 09:00

Bliv klogere på verdensmål og BÆREDYGTIGHED Ordene er mange: 2030-mål, klimaindsats, bæredygtig infrastruktur bæredygtige byer, grøn omstilling, partnerskab. Her deler vi viden! ÅRETS ”ÅBENT FORUM 2021”: Er et sektorsamspil; Energi, vand, spildevand, affald og transport om grøn omstilling, klimamål, bæredygtig infrastruktur, bysamfund og partnerskaber DATO: Torsdag, den 16. september 2021, kl.

ÅBENT FORUM 2021 – FORSYNING OG VERDENSMÅL

Kursus i forsyningsjura - Affald - 2021

access_time22. sep 09:00
place Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg, Danmark
Dansk Affaldsforening

På kurset vil du få helt styr på grundbegreberne inden for affaldsområdet og om kommende ny regulering for affaldsforbrændingsområdet.

Kursus i forsyningsjura - Affald - 2021

Dakofas Årskonference 2021

access_time30. sep 10:00
place Nordre Strandvej 2A, 3000 Helsingør, Danmark
DAKOFA

EN SEKTOR I OMSTILLING Nye tider + nye rammer = nye muligheder? Bliv klædt på til fremtidens krav og muligheder og mød dit netværk i den virkelige verden! Efter halvandet år, der ikke ”bare” har været fyldt op med corona men også med en politisk vedtaget ”Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi”, der udgør en systemisk forandring af hele sektoren, og heraf følgende reviderede bekendtgørelser, vejledninger, planer og helt eller delvis implementering af alt det nye i kommunale affaldsplaner, regulativer og borgernes forhaver og baggårde, er det mildest talt betimeligt at gøre s

Dakofas Årskonference 2021

Kompositsektionens årsmøde 2021

access_time30. sep 13:00
place Kalvebod Brygge 31-33, København, Danmark
Plastindustrien

Plastindustriens Kompositsektion inviterer til årsmøde den 30. september hos IDA i København. Programmet byder på spændende faglige oplæg og virksomhedscases, uddelingen af årets Danish Composite Award og god tid til netværk – både i løbet af dagen og til den afsluttende middag. Torsdag den 30. september inviterer Plastindustriens Kompositsektion til årsmøde i IDA’s lokaler på Kalvebod Brygge i København. Arrangementets program rummer en række spændende indlæg fra bl.a.

Kompositsektionens årsmøde 2021

Plastic Change: Sammen om et plastikfrit hav

access_time1. okt 10:00
Plastic Change

Invitation til virksomheder En fælles indsats fra regeringer, borgere og virksomheder er nødvendig. Derfor inviterer Plastic Change og ReSea Project dig med til et par inspirerende timer d. 1. oktober 2020 i Kulturhuset på Islands Brygge – Islands Brygge 18, København S. Her vil vi blandt andet fortælle mere om vores nye samarbejde og fælles mission om at gøre op med plastik i verdenshavene. Samtidig kan du blive klogere på, hvordan din virksomhed kan styrke forretningen og den miljømæssige profil ved at være involveret i opsamlingen af havplast.

Plastic Change: Sammen om et plastikfrit hav