Alle kommende events

NY DATO - Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

access_time7. sep 08:45
place Ballerup

Bliv certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri Bæredygtigt byggeri forudsætter helhedstænkning og tidlig indsats. Bæredygtighed kan ikke ”drysses” på det enkelte byggeprojekt til sidst, men er velintegreret i byggeriets processer, værktøjer og metoder. Med uddannelsen Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri får du den faglige ballast - både når det gælder substans og proces.

Plasthåndteringen i Danmark

access_time8. okt 09:00
place København
DAKOFA

Konferencen vil stille skarpt på den politiske aftale ”Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi” indgået den 16. juni 2020. Aftalen indeholder en lang række visioner, målsætninger og tiltag i relation til fremtidens håndtering af plast i Danmark. Vi vil se på fakta og handlemulighederne bag den overordnede vision om, at der i 2030 forbrændes 80% mindre, dansk plast. De seneste opgørelser og rapporter fra det nationale videncenter vil derfor blive præsenteret. Den politiske aftale barsler krav i den kommende affaldsbekendtgørelse om, at kommunerne senest 1.

Affaldsdage 2020

access_time5. nov 08:00
place Stouby

Tilmeld dig Affaldsdage 2020 allerede nu! Allerede nu kan du sætte datoerne i kalenderen for Affaldsdage 2020. Arrangementet vil igen blive afholdt på Vejlefjord. Program og yderligere oplysninger udgives tættere på datoen. Pris Prisen er 6.450 (eks moms) til den 9. september. Efter den 9. september er prisen 7.450 (eks moms). Prisen dækker kost og logi. Kun for medlemmer Affaldsdage 2020 er kun for medlemmer af Dansk Affaldsforening Tilmeldingen dig allerede nu - det er først bindende fra 9. september 2020.

Installationskonferencen 2020

access_time11. nov 09:00
place Strandvejen 25, 8000 Aarhus C, Danmark

Har du overblik over, hvad der sker i byggebranchen, og hvad fremtiden byder på? Konferencen er for dig, der har erfaring med projektering, rådgivning, installation eller drift af de tekniske installationer i byggeriet, og som har brug for inspiration vedrørende energi, ventilation, vand, varme & køl. Der er en spændende udvikling igang i branchen indenfor HVAC, indeklima og energi, men vi har også en lang række udfordringer i eksisterende bygninger, som skal løses.

Årskonference 2020: Affaldssektoren i arbejdstøjet!

access_time12. nov 09:00
place Aarhus
DAKOFA

Efter det i forsommeren 2020 tog fart med regeringens vision om en grøn affaldssektor og Folketingets efterfølgende aftale om en ny organisering af sektoren, venter vi nu på, hvilke konsekvenser det vil få for den kommende nationale affaldsplan og affaldsbekendtgørelsen. Vi forventer på DAKOFAs Årskonference 2020 at kunne præsentere en langsigtet plan for affaldsområdet som følge af, at den nye bekendtgørelse er trådt i kraft. De seneste par år har vi afventet den nye affalds- og forebyggelsesplan - og nu er den her.