Alle kommende events

Webinar - Circular economy in global value chains

access_time25. aug 09:47

The circular economy concept has become an integral and paramount aspect of the global green transition. In order to achieve our mutual global goals of carbon emission neutrality and sustainable use of our planets resources, the solution to these challenges goes far beyond merely using resources more efficiently. Instead, we must reuse, recycle, repair and share.

NY DATO - Konference: Kemisk genanvendelse af plast – en vej til en cirkulær fremtid?

access_time27. aug 09:00
Plastindustrien, Clean

Kemisk genanvendelse bliver spået til at få væsentlig rolle i fremtidens samfund, hvor cirkulær økonomi og fossilfrie råvarer står øverst på den bæredygtige dagsorden. Onsdag den 25. marts åbner Plastindustrien dørene til en konference i Industriens Hus, hvor Plastindustrien med et spændende program giver indblik i den nyeste viden på området. Arrangementet er relevant for kemivirksomheder, emballageproducenter, start-ups, der arbejder med teknologiudvikling, virksomheder med interesse for affaldshåndtering og plastgenanvendelse osv.

Danvak Dagen 2020

access_time1. sep 08:30
place Kalvebod Brygge 31, 1560 København, Danmark

For at sikre at alle får maksimalt udbytte af deltagelsen på Danvak Dagen 2020, har Danvaks forretningsudvalg den 11. marts 2020 derfor besluttet at udskyde afholdelsen af Danvak Dagen 2020 til den 1. september 2020 i IDA Mødecenter i København. Få indsigt i krav til fremtidens byggeri og få eksperternes bud på, hvordan du opnår de bedste betingelser for godt indeklima og et funktionsdygtigt og energioptimeret byggeri. Konferencen er for personer i byggebranchen, som beskæftiger sig med HVAC, energi og indeklima.

NY DATO - Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

access_time7. sep 08:45
place Ballerup

Bliv certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri Bæredygtigt byggeri forudsætter helhedstænkning og tidlig indsats. Bæredygtighed kan ikke ”drysses” på det enkelte byggeprojekt til sidst, men er velintegreret i byggeriets processer, værktøjer og metoder. Med uddannelsen Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri får du den faglige ballast - både når det gælder substans og proces.

Waste & Resource Management

access_time8. sep 08:30
place København

NYE LØSNINGER & FORRETNINGSMODELLER Fokus på resourcestrømme, genanvendelse af materialer & effektiv håndtering af affald giver bedre bundlinje! Potentialet er enormt og mulighederne mange - HVAD kan virksomheder i praksis kan gøre i relation til håndtering af plast og emballage?