Alle kommende events

Vejen ud af plastkrisen

access_time19. nov 09:00
place København

Hvordan sikrer vi genanvendelse af borgernes plast? DAKOFA inviterer til konferencen "Vejen ud af plastkrisen", hvor du vil blive klædt på til fremtidens plasthåndtering, ligesom du selv kan byde ind med din viden og dine erfaringer. Medier har fortalt historien om dansk plast, der ikke bliver genanvendt, eller som bliver behandlet under sundheds- og miljøskadelige forhold i Østen.

Plastindustriens Netværksdag 2019

access_time28. nov 12:00
place Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart, Danmark

Torsdag den 28. november afholder Plastindustrien sin årlige netværksdag på Hindsgavl Slot ved Middelfart. Plastindustrien har nu offentliggjort det endelige program, som bl.a. byder på oplæg af professor Steen Hildebrandt om FN’s Verdensmål og en række workshops med fokus på bl.a. plastens image, fondsstøtte og tiltrækning af ung arbejdskraft. Udover det faglige indhold giver Netværksdagen naturligvis også rig mulighed for at styrke relationerne til dine kolleger i branchen.

Ocean Plastic Forum B2B-speeddating

access_time5. dec 13:00
place H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark

Torsdag den 5. december kl. 13-17 inviterer Ocean Plastic Forum til arrangement i Industriens Hus i København, hvor formålet er udbrede kendskabet til kompetencer blandt initiativets medlemmer gennem B2B-matchmaking aktiviteter. Ocean Plastic Forum er en nystiftet forening med mange aktører, der alle har fokus på gøre opsamling af havplast til nye forretningsområder. Deltagere vil i løbet af arrangementet have mulighed for at møde op til seks forskellige aktører efter eget valg.

Seminar om indsamling af farligt affald

access_time11. dec 09:30
place U-vej 7, København S, 2300 København, Danmark

Dansk Affaldsforening inviterer til seminar om affaldsindsamling af farligt affald - nærmere bestemt henteordninger og bringeordninger ’tættere på end genbrugspladsen’. Seminaret afholdes med udgangspunkt i Miljøstyrelsens rapport "Analyse af affaldsindsamling af farligt affald, småt elektronik og batterier", som er udarbejdet af COWI fra februar 2019. Derudover skal vi ved inspirationsoplæg fra medlemmer og eksterne aktører sætte ord på, hvilke indsamlingsmetoder for farligt affald der fungerer bedst, og høre om udfordringerne ved arbejdsmiljøet under indsamlingerne.