Seminar om cirkulært byggeri

Body

Hvordan kan innovative byggevirksomheder bruge forskningsbaserede standarder som løftestang til at fremme cirkulært byggeri?

 

På verdensplan står byggeriet for ca. 40 procent af verdens CO2-udledning. Potentialet for at indføre cirkulære forretningsmodeller inden for byggeri er derfor stort.

 

Men før vi kan skabe en fælles markedsplads, forretningsmodel og skalerbarhed, er der brug for en fælles forståelse og ramme for omstillingen til cirkulært byggeri. Her spiller standarder en vigtig rolle. Standarder skaber fælles definitioner, krav, analyse- og testmetoder og er dermed afgørende for at sætte fart på udviklingen af det nye forretningsområde. Forskning og udvikling af ny teknologi er med til at sikre, at standarderne er solide, vidensbaserede og kan støtte en langsigtet og bæredygtig udvikling af cirkulært byggeri.

 

DTU Byg og Dansk Standard inviterer til et seminar med indbygget workshop med henblik på at prioritere, hvilke områder der er vigtigst at få standardiseret for at kickstarte cirkulært byggeri.

 

Sted: DTU Byg, Lyngby Campus, Bygning 127, lokale 119. Kgs. Lyngby

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-28 10:00:002020-01-28 15:00:00Title Hvordan kan innovative byggevirksomheder bruge forskningsbaserede standarder som løftestang til at fremme cirkulært byggeri?   På verdensplan står byggeriet for ca. 40 procent af verdens CO2-udledning. Potentialet for at indføre cirkulære forretningsmodeller inden for byggeri er derfor stort.   Men før vi kan skabe en fælles markedsplads, forretningsmodel og skalerbarhed, er der brug for en fælles forståelse og ramme for omstillingen til cirkulært byggeri. Her spiller standarder en vigtig rolle. Standarder skaber fælles definitioner, krav, analyse- og testmetoder og er dermed afgørende for at sætte fart på udviklingen af det nye forretningsområde. Forskning og udvikling af ny teknologi er med til at sikre, at standarderne er solide, vidensbaserede og kan støtte en langsigtet og bæredygtig udvikling af cirkulært byggeri.   DTU Byg og Dansk Standard inviterer til et seminar med indbygget workshop med henblik på at prioritere, hvilke områder der er vigtigst at få standardiseret for at kickstarte cirkulært byggeri.   Sted: DTU Byg, Lyngby Campus, Bygning 127, lokale 119. Kgs. Lyngby Lyngby Campus, bygning 127, 2800 Kongens Lyngby, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place