Konference om Cirkulær Økonomi 2020

Body

Kom med til den årlige
konference om cirkulær økonomi

Ressource City har fornøjelsen af at invitere til den årlige konference om cirkulær økonomi. I 2020 er der fokus på omstillingen til cirkulær økonomi i praksis. Det overordnede spørgsmål på konferencen lyder:

 

Hvordan omsætter vi viden og idéer til handling i omstillingen til en cirkulær økonomi?


Efter talerne og en kort paneldebat, vil der være tre workshops med fokus på:
1. Digitale løsninger skaber cirkulære byer
2. Cirkulær forretning - hvorfor og hvordan?
3. Den enes affald, den andens ressource

Input fra deltagerne i de tre workshops vil blive samlet i et Idékatalog, der indsendes til relevante ministre og styrelser. Idékataloget kan indgå som inspirationsmateriale i forbindelse med kommende planer og projekter.

Moderator ved konferencen er Sven Koefoed-Hansen, Teknisk direktør i Næstved Kommune.

Det er gratis at deltage i konferencen. Tilmelding senest den 23. januar 2020 via tilmeldingsknappen. Husk at vælge workshop.

 

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-29 12:00:002020-01-29 16:35:00Title Kom med til den årlige konference om cirkulær økonomi Ressource City har fornøjelsen af at invitere til den årlige konference om cirkulær økonomi. I 2020 er der fokus på omstillingen til cirkulær økonomi i praksis. Det overordnede spørgsmål på konferencen lyder:   Hvordan omsætter vi viden og idéer til handling i omstillingen til en cirkulær økonomi? Efter talerne og en kort paneldebat, vil der være tre workshops med fokus på: 1. Digitale løsninger skaber cirkulære byer 2. Cirkulær forretning - hvorfor og hvordan? 3. Den enes affald, den andens ressource Input fra deltagerne i de tre workshops vil blive samlet i et Idékatalog, der indsendes til relevante ministre og styrelser. Idékataloget kan indgå som inspirationsmateriale i forbindelse med kommende planer og projekter. Moderator ved konferencen er Sven Koefoed-Hansen, Teknisk direktør i Næstved Kommune. Det er gratis at deltage i konferencen. Tilmelding senest den 23. januar 2020 via tilmeldingsknappen. Husk at vælge workshop.   Maglemølle 31, 4700 Næstved, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place