Kan vi genanvende madrasser i Danmark?

Body

Kan vi genanvende madrasser i Danmark? Det spørgsmål er temaet på en webkonference, som Københavns Kommune afholder den 26. maj, hvor der ses nærmere på mulighederne og igangsættes et nyt samarbejde om genanvendelse af madrasser.

 

Til webinaret samles nogle af frontløberne fra Danmark og Holland for at give et overblik over de bedste løsninger. Mød blandt andet Chico van Hemert, direktør i hollandske Retour Matras, Kim Elmer, direktør i Royal Auping Scandinavia og Anders Lindhardt, seniorkonsulent i Teknologisk Institut.

 

Find mere information om arrangementet og tilmeld dig her.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-05-26 10:00:002021-05-26 13:00:00Title Kan vi genanvende madrasser i Danmark? Det spørgsmål er temaet på en webkonference, som Københavns Kommune afholder den 26. maj, hvor der ses nærmere på mulighederne og igangsættes et nyt samarbejde om genanvendelse af madrasser.   Til webinaret samles nogle af frontløberne fra Danmark og Holland for at give et overblik over de bedste løsninger. Mød blandt andet Chico van Hemert, direktør i hollandske Retour Matras, Kim Elmer, direktør i Royal Auping Scandinavia og Anders Lindhardt, seniorkonsulent i Teknologisk Institut.   Find mere information om arrangementet og tilmeld dig her. Europe/Copenhagenpublic