Certificering af bæredygtigt byggeri

Body

Du er hermed inviteret til endnu et ERFAmøde, hvor vi stiller skarpt på certificering af bæredygtigt byggeri. Glæd dig til at blive inspireret og dele din viden om tiltag i det bæredygtige byggeri.

Du vil blive introduceret til Danske Arkitektvirksomheders guide ARKITEKT, der dokumenterer værdiskabelsen i det bæredygtige byggeri.

Derudover introduceres

  • Level(s), der er EU-kommissionens nye metode til vurdering af bæredygtigt byggeri
  • Den kommende bæredygtighedsklasse i bygningsreglementet

De første erfaringer med certificeret alment boligbyggeri
40 dokumenterede bæredygtige boliger er taget i brug i Lensmarken i Årslev. Bæredygtighed er tænkt ind i valget af byggematerialer, byggeprocessen og i hele byggeriets levetid. Bygningen har desuden opnået guld-klassificering i den nationale bæredygtighedscertificeringsordning, DGNB. Bygherren CIVICA vil dele sine erfaringer om opførelse og drift, samt perspektivere fremtidige bæredygtighedstiltag i nye CIVICA-projekter.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-23 13:00:002020-01-23 16:00:00Title Du er hermed inviteret til endnu et ERFAmøde, hvor vi stiller skarpt på certificering af bæredygtigt byggeri. Glæd dig til at blive inspireret og dele din viden om tiltag i det bæredygtige byggeri. Du vil blive introduceret til Danske Arkitektvirksomheders guide ARKITEKT, der dokumenterer værdiskabelsen i det bæredygtige byggeri. Derudover introduceres Level(s), der er EU-kommissionens nye metode til vurdering af bæredygtigt byggeri Den kommende bæredygtighedsklasse i bygningsreglementet De første erfaringer med certificeret alment boligbyggeri 40 dokumenterede bæredygtige boliger er taget i brug i Lensmarken i Årslev. Bæredygtighed er tænkt ind i valget af byggematerialer, byggeprocessen og i hele byggeriets levetid. Bygningen har desuden opnået guld-klassificering i den nationale bæredygtighedscertificeringsordning, DGNB. Bygherren CIVICA vil dele sine erfaringer om opførelse og drift, samt perspektivere fremtidige bæredygtighedstiltag i nye CIVICA-projekter. Forskerparken 10, 5230 Odense, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place