business Mere om Naboskab

Et grønt konsulenthus, der er specialiseret i at forstå og ændre adfærd. Vi har lavet over 100 projekter for mere end 50 offentlige og private kunder, som vi har hjulpet med grøn omstilling, klima, affald og cirkulær økonomi. Vi hjælper vores kunder med at forstå deres målgruppe og inddrage denne forståelse i beslutningsprocessen. 

listOmtale af Naboskab

WEBINAR: HVORDAN NYTÆNKER VI STORSKRALD MED INDSIGTER OM ADFÆRD?

access_time18. mar 09:30
Naboskab

Den nye affaldsplan stiller krav til eftersortering af storskrald med henblik på øget genanvendelse og forberedelse til direkte genbrug. Med god grund. Hvert år smider vi danskere ca. 400.000 tons storskrald ud, og alt for meget af det ryger direkte til forbrænding. I Københavns Kommune tror hver tredje borger, at gode møbler bliver sorteret fra og solgt til genbrug, og det gælder med garanti også for andre kommuner. Desuden viser vores undersøgelser gang på gang, at borgere efterspørger bedre muligheder for bytte og genbrug.

HVORDAN SKABER VI FREMTIDENS GENBRUGSPLADSER TIL VIRKELIGHEDENS MENNESKER?

access_time22. jun 09:30
Naboskab

Vil du have inspiration og konkrete idéer til dit arbejde med at styrke genbrugspladsen til mere genanvendelse og genbrug? Vil du have indsigt i de innovative løsninger, som allerede findes og afprøves derude? Så kom med til adfærdstalk: Tirsdag d. 22. juni 2021 kl. 9.30-11.00 Den nye affaldsplan stiller krav om direkte genbrug på alle genbrugspladser, og om at velgørende organisationer skal have førsteret til at videresælge genbrugseffekter. Det giver genbrugspladserne en ny rolle, nye udfordringer og nye muligheder.