business Mere om Dansk Industri
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Dansk Industri er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for omkring 10.000 danske virksomheder. Organisation repræsenterer både industri- og servicevirksomheder.

Arbejdsområder: Erhvervsorganisation, service, industri.

Antal ansatte: 500 - 1.000

listOmtale af Dansk Industri

Lundberg Tech får DI-pris Initiativpris for at støvsuge virksomheder for affald

Morten Madsen , Journalist , 28. jan 2020 11:57

Den mindre virksomhed Lundberg Tech A/S fra Lille Skensved fik mandag DI’s Initiativpris 2019 for at have produceret maskiner, der så at sige støvsuger andre virksomheder for affald, og gør det lettere at sende spildet til genbrug. Et produkt, der »har skabt et sandt, grønt væksteventyr for virksomheden,« hedder det i en pressemeddelelse fra Danske Industri.

DI opruster på klimapolitik med ny vicedirektør

Redaktionen , 20. apr 2020 21:16

Dansk Industri har ansat Anne Højer Simonsen i en nyoprettet stilling som leder af DI’s klimapolitiske enhed. Det skriver organisationen på sin hjemmeside. Ifølge DI skal Anne Højer Simonsen gennem sin nye stilling »være med til at sikre, at Danmark har en grøn førerposition, og at den går hånd i hånd med vækst og arbejdspladser.« Det fremgår også, at hun skal arbejde tæt samarbejde med DI’s branchedirektører, herunder særligt branchedirektør i DI Energi Troels Ranis. Anne Højer Simonsen kommer fra en stilling som vicedirektør hos DMI.