business Mere om Dansk Affaldsforening
DA
Vester Farimagsgade 1, Vester Farimagsgade 1, 5 sal, 1606 København, Danmark

Dansk Affaldsforening er en interesseorganisation for kommuner og kommunale affaldsselskaber, der arbejder ud fra opfattelsen af, at affald er ressourcer i en cirkulær økonomi.

listOmtale af Dansk Affaldsforening

»Ja« til ensartet affaldssortering

17. dec 2019 05:00

Det skal være nemmere og mere ensartet at sortere husholdningsaffald, og statens udkast til sorteringsstandarder har potentiale til netop dette. Lad os få dem på plads, så vi kan fokusere på virksomhedernes sortering – og ikke mindst bedre design af f.eks. plastemballage.

AFLYST - Konference: Affald 2020

access_time14. maj 08:30
place Helsingør
Dansk Affaldsforening

Affald 2020 er Dansk Affaldsforenings konference og årsmøde, der i år bliver afholdt på Marienlyst i Helsingør fra den 14.-15. maj 2020. Blandt årets oplægholdere finder du blandt andet miljøminister Lea Wermelin (S), Tommy Ahlers (V), Thomas Friergaard Astrup, der er professor inden for affald og ressourcer på DTU Miljø, Henrik Wenzel, professor og leder af SDU Life Cycle på Syddansk Universitet, Jon Nilsson-Djerf, der er rådgiver i Avfall Sverige, Kirsten Halsnæs, økonom og professor i klima og økonomi ved Danmarks Tekniske Universitet, og mange, mange flere.