Velkommen til WasteTech

Ingeniøren udvider torsdag familien af PRO-medier med WasteTech, et nyt nichemedie om affalds- og genanvendelsesområdet om og til professionelle i den private og den offentlige sektor.
Brødtekst

Kære læser,

Affald og vores håndtering af det fylder stadig mere indenfor den miljø- og ressourcepolitiske dagsorden. Hvis vi vil nå i mål med den grønne omstilling, så kræver det andet og mere end energipolitiske tiltag – vi bliver også nødt til at ændre på den måde vi forbruger og forholder os til ressourcer på. 

Fremover vil du tre gange om ugen få de seneste nyheder, interviews og debathistorier fra affald- og ressourcesektoren leveret direkte til din indbakke. På torsdag udkommer det første nyhedsbrev nemlig fra WasteTech, som er det nyeste skud på stammen af fagligt og teknisk funderede nichemedier fra Ingeniøren, der retter sig mod professionelle. 

Når vi satser på netop dette område, så skyldes det, at vi både nationalt og internationalt ser en interesse for og bevægelse imod et bæredygtigt og cirkulært økonomisk kredsløb. Men overgangen til den cirkulære økonomi er ikke uden udfordringer der skal løses, når der stilles nye krav til affaldsselskaber, private virksomheder, beslutningstagere og borgere. 

Her vil WasteTech bidrage med fokus på løsninger, muligheder og konkrete erfaringer samt gode råd om alt fra implementering af genanvendelsesløsninger til nye samarbejder og partnerskaber.

Vi kommer til at gå bagom de største og mest spændende affaldsprojekter i kommunerne samt hos de private virksomheder, og vi klæder dig på med den nyeste viden på området fra ind- og udland. Samtidig følger vi de aktuelle rammevilkår tæt – ikke mindst udrulningen af den nye nationale affaldsplan, der forventes vedtaget i 2020.

Velkommen til – jeg håber, at du vil læse med.

Med venlig hilsen,

Simon Freiesleben
Redaktør på WasteTech