Branchen tøver: Logistiske udfordringer spænder ben for genbrugelige pizzabakker

Pizzycle boks
Illustration: Pizzycle.
Flere aktører forsøger at introducere genbrugelige pizzabakker i forsøget på at minimere mængden af emballageskrald fra takeaway. Indtil videre spænder logistikproblemer dog ben for at få udbredt de genbrugelige alternativer.
Tendens31. maj kl. 06:00

Flere og flere restauranter i København indgår samarbejder med aktører, der sælger genbrugelig takeawayemballage. Men ingen af aktørerne har endnu knækket koden til emballagen til en af danskernes absolutte takeawayfavoritter: Pizzaen.

WasteTech har tidligere skrevet om Recircle og deres auberginefarvede pizzabakke i PBT-plast, men det er ovre hos konkurrenten, at man er lykkes med at få den første genbrugelige pizzabakke til Danmark.

»Vi havde kigget på at få udviklet vores egen løsning, men så faldt vi over den her tyske startup, Pizzycle, som allerede havde udviklet en løsning lig den, vi havde forestillet os,« Fortæller Robert Dichtl, der er direktør for Kleen Hub i Danmark.

Få fuld adgang til WasteTech

WasteTech er målrettet private og offentlige aktører, der arbejder indenfor affalds- og genbrugsområdet. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til WasteTech
Alt indhold på WasteTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger