PRISER OG ABONNEMENTSVILKÅR

Ønsker du at høre mere om vores abonnementsløsninger er du velkommen til at kontakte os på pro@ing.dk eller 2194 1974.

Abonnement på et PRO-medie inkluderer:

  • Ubegrænset adgang til alle artikler på det valgte medie
  • Tilsendelse af nyhedsbreve, herunder overskuelig oversigt over nye artikler og nyheder på området

Udgivelse forekommer som minimum 1 gang ugentligt i 42 uger om året, med kvalitetsrige og nøje udvalgte artikler på området.

Der er mulighed for et gratis og uforpligtende prøveabonnement i tre uger på PRO-medierne.

 

Priser for BuildingTech, CareTech, DataTech, DigiTech, GridTech, MobilityTech, TechManagement, WasteTech eller WaterTech:

Prisen for abonnement på ét medie afhænger af antallet af brugere, som hermed er justerbart - så det passer til det antal brugere, du har behov for, og desuden kan udskiftes frit uden betaling ved kontakt til: pro@ing.dk. Kontakt os også, for at tale om rabat ved bestilling af flere medier. 

5 brugere:      11.895,- årligt.

 

Priser for ComplianceTech:

Virksomhedsabonnement: 12.195,- årligt.

Et virksomhedsabonnement gælder til hele din organisation. Alle brugere skal have samme domæne i mailadressen med mindre andet er aftalt.

Foreninger, NGO'er og private: Pris aftales individuelt.

 

Særligt for prøveabonnementer:

Prøveabonnementet varer tre uger og er gratis og uforpligtende. Prøveabonnenten kan til hver en tid henvende sig til pro@ing.dk eller til abonnementsservice på tlf: 2194 1974, hvis abonnenten ønsker at blive afmeldt i løbet af prøveperioden. Prøveabonnementet inkluderer: Ubegrænset adgang til alle artikler på det valgte medie samt tilsendelse af nyhedsbrev på mail, herunder overskuelig oversigt over nye artikler og nyheder på området. Abonnenten kan i prøveperioden forvente at blive kontaktet af abonnementsservice omkring drøftelse af abonnementsmuligheder. Når prøveperioden er udløbet, offlines prøveabonnementet. Prøveabonnenten fortsætter med at modtage nyhedsbrevet på mail efter prøveadgangen er offlinet. Det kan til enhver tid afmeldes i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved henvendelse til pro@ing.dk eller til abonnementsservice på tlf: 2194 1974.

 

Ved køb af abonnement:

Ved bestilling af årligt abonnement kan man betale med både kort og faktura.

Ingeniørens PRO-medier er momsfritaget.

Listepriserne reguleres en gang årligt. Abonnementet kan være solgt med rabat ifm. kampagner eller under andre hensyn. Rabatten vil som udgangspunkt gælde som en introduktionsrabat og vil derfor frafalde eller gradvist udfases efter første abonnementsperiode, medmindre andet er aftalt.

 

Betaling med kort:

Du kan betale dit abonnement med dankort eller kreditkort (Visa/Visa Electron, MasterCard, JCB, Diners, American Express). Ved betaling accepterer du samtidig, at vi automatisk kan trække penge på dit dankort eller kreditkort, hver gang abonnementet fornyes. Du har selv ansvaret for at opdatere dine betalingsoplysninger, hvis dit dankort eller dit kreditkort bliver spærret eller udløber. Det kan du gøre på din profilside eller ved at kontakte pro@ing.dk. Betaling sker ved betalings- eller kreditkort gennem betalingssystemet. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en email med en bekræftelse af din ordre. 

 

Betaling med faktura:

Når betalingen er gennemført vil Teknologiens Mediehus indenfor kort tid sende en faktura til email/EAN. Betalingsfristen er 8 dage. Ordrer ekspederes hurtigst muligt. 

 

Generelle betingelser for abonnement:

Ved din accept af et tilbud på Teknologiens Mediehus accepterer du disse generelle betingelser. Der tages forbehold for udsolgte events, prisstigninger og tastefejl. Det leverede materiale er beskyttet af dansk lov om ophavsret. Hel eller delvis kopiering, anden gengivelse eller videreanvendelse af materialet må kun ske efter skriftlig aftale med Teknologiens Mediehus. Mediehuset fraskriver sig alt ansvar for enhver skade, der måtte blive påført abonnenten eller dennes software, som følge af fremsendt materiale følges af vira eller anden uønsket programmering. Ansvarsfraskrivelsen gælder både direkte og indirekte tab. Årsabonnementer betales forud for en periode på 12 måneder og kan opsiges med en måneds varsel forud for betalings-periodens udløb. Månedsabonnementer betales forud for en periode på 1 måned. Månedsabonnementer kan til enhver tid opsiges til udløb af den forudbetalte periode. 

Både årlige og månedlige abonnementer fortsætter automatisk, indtil opsigelse, og ved opsigelse midt i en abonnementsperiode, tilbagebetales beløbet ikke. 

 

Betingelser for abonnementskampagner:

Teknologiens Mediehus gennemfører fra tid til anden abonnementskampagner. Formålet er at skaffe nye kunder, hvilket er grundlaget for forsat at kunne drive og udvikle medierne. Disse kampagner kan være med en særlig fordelagtig introduktionspris. Kampagnerne retter sig mod nye kunder og kan ikke benyttes hvis man har været betalende abonnent indenfor de seneste seks måneder. Abonnementet er forudbetalt og fortsætter automatisk til normalpris, indtil det opsiges, medmindre andet er angivet. Det er abonnentens ansvar at opsige abonnementet, hvis det ikke ønskes længere. Månedsabonnementer betales forud for en periode på 1 måned. Abonnementet kan til enhver tid opsiges til udløb af den forudbetalte periode. Abonnementet fortsætter automatisk, indtil opsigelse, og ved opsigelse midt i en abonnementsperiode, tilbagebetales beløbet ikke. 

 

Alle opsigelse skal ske enten på mail til pro@ing.dk eller på tlf: 2194 1974. Abonnenten har 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdatoen. Annullering af abonnementet skal ske skriftligt på mail til pro@ing.dk eller på tlf. 2194 1974.