Om PeopleTech

PeopleTech er et nyhedsbrev målrettet HR- og rekrutteringsprofessionelle, der arbejder med rekruttering og employer branding over for teknisk arbejdskraft (ingeniør- og it-professionelle). Fælles for disse faggrupper er, at langt størsteparten ikke aktivt søger job. Derfor skal man ofte supplere sit jobopslag med anden form for kommunikation for at skabe opmærksomhed om job og karrieremuligheder i sin virksomhed. Vi sender nyhedsbrev hver tirsdag - tilmeld her.

Den tekniske arbejdskraft er særdeles efterspurgt og ofte er en virksomheds udviklingskraft og konkurrenceevne afhængig af at kunne tiltrække (og fastholde) den eller de rigtige tekniske medarbejdere. Efterspørgslen er blandt andet påvirket af, at brancher, der ikke tidligere var klassisk tekniske arbejdspladser, i dag med den digitale transformation har meldt sig i kapløbet om medarbejdere, der kan skabe den nødvendige omstilling. 

Finanssektoren er bare et eksempel på en branche, der traditionelt har været dygtige til at tiltrække finans- og økonomi-uddannede, men nu også skal vise, at den er blevet en sektor, der i stigende grad tilbyder stærke karrieremuligheder og spændende faglige udfordringer til en ny arbejdsstyrke af it- og softwareprofessionelle.

Specielt for it og ingeniørprofessionelle er også en tendens med flere jobskift og for mange specialister ønsket om projektansættelse. Dette skal man som virksomhed indrette sig efter. Men det øger også behovet for strategier til at fastholde medarbejdere. 

Det kræver målrettet employer branding og en vedholdende flowrekruttering at få succes i rekrutteringskonkurrencen. 

PeopleTech vil med casehistorier og interview med de rekrutteringsansvarlige give indblik i de udfordringer, erfaringer og løsninger, der eksisterer i forhold til rekruttering af teknisk professionelle.

PeopleTech trækker i kraft af sin tilknytning til Teknologiens Mediehus og den tekniske jobplatform Jobfinder på mange års erfaring med den tekniske målgruppe som arbejdskraft.

Ud over artikler vil vi bringe data om betydningen af virksomhedernes brands, hvilke EVP’er der har betydning for den tekniske målgruppe samt løbende data om, hvilke typer medarbejdere, der lige nu, er mest efterspurgte.

PeopleTech er del af offentliggørelsen af branchens førende brand-analyser nemlig Ingeniørens Profilanalyse, IT-Company Rank og IT-talent, der alle giver unik indblik og data til din egen virksomheds evp-strategi og ikke mindst konkurrentovervågning.

Vi har fokus på:

●  Løsninger: Inspiration og cases for employer branding og rekruttering.

●  Tendenser: Teknologiske nybrud og best-practice inden for strategi, værktøjer og organisering.

●  Vidensdeling: Synspunkter og interviews med fokus på konkrete problemstillinger og erfaringer.
 

Redaktør, Daniel Bergsagel, dab@ing.dk, tlf: +45 26808384

Teamleder rekruttering, Michael Boelhøj Andersen, mba@ing.dk, tlf: +45 22462430

 

Kontakt PeopleTech:

Redaktion: peopletech@ing.dk

Redaktør, Daniel Bergsagel, dab@ing.dk, tlf: 26808384

Debatredaktør, Morten Madsen, mma@ing.dk, tlf: 28252085

Tilmeld nyhedsbrev her

Tilføj din egen navnenyhed

Del en nyhed

 

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.