IDA uddeler industri 4.0-pris for anden gang

8. marts 2021 kl. 16:02
Lene Christensen, direktør for Teknologi, Netværk og Kompetence hos IDA
Illustration: // IDA.

Til maj uddeler IDA for anden gang sin industri 4.0-pris, som skal skabe opmærksomhed omkring automatisering og digitalisering hos SMV'er.

IDA uddelte prisen for første gang sidste år, og står det til Lene Christensen, der er direktør for området Teknologi, Netværk og Kompetence hos IDA, vil der også de næste mange år være brug for at fastholde fokus på ny produktionsteknologi.

»Vi har gennem flere år undersøgt graden af automatisering og digitalisering hos danske produktionsvirksomheder, og hver gang har vi set, at især de mindre virksomheder har svært ved at få greb om de digitale muligheder. Derfor ønsker vi med prisen at vise konkrete eksempler på virksomheder, som faktisk er lykkedes med at forcere den digitale dørtærskel til industri 4.0-universet, i håb om, at det kan inspirere andre,« siger Lene Christensen.

Virksomheder kan indstille sig til prisen frem til d. 5. april, hvorefter en bedømmelseskomite  hvor blandt andre Tech Managements redaktør, Julie Ring-Hansen Holt, deltager vil nominere i alt tre virksomheder til prisen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til formålet har IDA oprettet en særlig hjemmeside, hvor virksomheder kan indstille sig til prisen.

Debatten er slået fra på dette indhold