Fremtidens jobmarked kommer til at vægte talent over uddannelse

5. januar kl. 15:34

Fremadrettet skal vi omtænke vores ideer om færdigheder og kvaliteten af dem.

Det er hovedpointen i en artikel på LinkedIn, skrevet af Aneesh Raman, er der er leder af LinkedIn's Opportunity Project.

Aneesh Praman skriver, at man i lang tid har haft en tendens til at overvurdere færdigheder, der er opnået gennem traditionelle veje, såsom lange uddannelser, mens færdigheder opnået gennem stortset alle andre veje, bliver undervurderet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I artiklen bakkes han op af fire eksperter i arbejdsmarked og rekruttering, der alle peger på, at "skills-first"-baseret rekruttering vinder frem, og hvad der er at vinde ved det:

»Hvis der er en krig om talentmassen, kæmpes den alt for snævert. Smarte virksomheder er gået i gang med at fjerne unødvendige krav om bachelorgrader og proaktivt begyndt at gå efter de over 70 millioner STARs (Skilled Through Alternative Routes), der er på jobmarkedet. Virksomheder kan innovere, tilpasse og konkurrere ved at have større fokus talentstrategier. De kan foreksempel starte med at identificere nye talentmasser, der har færdigheder, der matcher de stillinger, de skal have besat.« Siger Byron Auguste, der er administrerende direktør i rekrutteringsvirksomheden Opportunity@work i artiklen.

 

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger