Alle kommende events

Rekrutteringsprocessen fra A-Z

access_time20. maj 09:30
place Børsen, 1217 København, Danmark
Dansk Erhverv

Hvordan finder man den rigtige medarbejder og fremstår professionelt? Og hvilke juridiske rammer skal man operere indenfor? Dansk Erhverv inviterer til webinaret, Rekrutteringsprocessen fra A-Z, hvor der sættes fokus på hele rekrutteringsprocessen, som gennemgås både fra er HR-vinkel og med de juridiske briller på. Du lærer både om, hvordan man udarbejder den optimale jobannonce, hvordan man afholder den gode jobsamtale, og om det der kommer efter. Efter afholdt kursus modtager du et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke. Du kan tilmelde dig kurset her.

Strategic Workforce Planning – HR’s vigtigste værktøj

access_time28. maj 09:00
place Fiolstræde 44, 1171 København

Et af HR's vigtigste værktøjer, når man skal have et helhedsbillede af arbejdsstyrken, øge produktivitet og effektivitet samt matche talent- og forretningsstrategier, er Strategic Workforce Planning (SWP). Det er dog fortsat de færreste, der mener, de har en stærk SWP-proces. Derfor har en forbedring af SWP i organisationen et direktre potentiale til at styrke HR's strategiske position i organisationen. Men hvordan skaber man en stærk SWP-proces? SWP er et værktøj ofte bestående af enten en lavpraktisk Excel template eller en systemunderstøttet add-on til TM-modullet.

Webinar: Vi har brug for Alfaerne!

access_time1. jun 09:00
place Fiolstræde 44, 1171 København

NOCA inviterer til dette ledelseswebinar, hvor fordelene ved den topstyrende og autoritære ledelsesstil gennemgås af Ph.d. og erhvervspsykolog, Troels Gottlieb. Gennem det seneste årti er ideen om lederen som coach blevet dominerende. Den demokratiske og empatiske ledelsesstil ses af mange som idealet og den autoritære og dominerende- som ikke bare uhensigtsmæssig men endda uetisk. Troels Gottlieb gjorde, i sit medieombruste psykologispeciale, op med forestillingen om den humanistiske coach, netop da det danske herrehåndbold-landshold med Ulrik Wilbek i spidsen vandt deres første guld.

Den menneskelige faktor

access_time3. jun 10:00
place Viby
DigitalLead

DigitalLead inviterer til en snak om beslutningspsykologi og fravær af rationaler samt hvad det betyder for vores evne til at være innovative og tilpasse os nye krav til hastighed. "Den menneskelige faktor" er omdrejningspunktet for ledelses-, forandrings- og innovationssnak her i det nye årti. Derfor tages du med til et kig gennem it-brillerne: Hvor rationel er Homo ITicus egentlig? Oplægget, som holdes af Ursula Krogsbøll, Master i it-ledelse og strategi fra ITU, giver et helikopterperspektiv på innovation, transformation og beslutninger.

Den ’medarbejdervitaliserende samtale’ og det tilhørende ’vitaliseringskompas’

access_time3. jun 11:00
place Brunbjergvej 10a, 8240 Risskov, Danmark
DANSK HR

Jan Tønnesvang er professor i psykologi og institutleder for Psykologisk Institut på AU Business and Social Sciences ved Aarhus Universitet. Jan forsker og arbejder med integrativ psykologi indenfor blandt andet organisation og ledelse. Han har undervist på den Fleksible Master i Offentlig Ledelse i mere end 10 år. Endvidere er han ophavsmand til vitaliseringspsykologien, der ligger til grund for at lave medarbejdervitaliserende samtaler, som han vil tale om i dette webinar.