Alle kommende events

IDA: Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og databeskyttelsesloven

access_time3. sep 09:00
place København, Danmark

Har du styr på grundlæggende persondataret, compliance og informationssikkerhed? Kom på intensivt heldagskursus og få stærke redskaber til at implementere og overholde databeskyttelsesloven og forordningens krav til behandling af personoplysninger. Kurset er for dig, som behandler persondata i både større og mindre grad Kurset er for dig, som arbejder med virksomhedens persondata, som behandler personoplysninger og/eller har ansvaret for at planlægge og implementere persondataforordningen og som ønsker at få hjælp til at gribe arbejdsopgaven rigtig an. Du kan f.eks.

Online facilitering - Virtuelt kursus

access_time6. sep 09:00
place København
IDA

Lær at gøre dine virtuelle møder spændende og engagerende, og få en bedre forståelse for, hvad det digitale format kræver af dig som facilitator, samt konkrete værktøjer til at gøre din online tilstedeværelse mere involverende. Kurset er for dig, der vil styrke din gennemslagskraft online, og lære at komme succesfuldt til udtryk i dine onlinemøder. Du lærer blandt andet at kommunikere effektivt mellem ledelse og medarbejdere, og hvordan man agerer professionelt i onlinemøderummet.

Træfpunkt HR 2021

access_time22. sep 09:30
place København

Onsdag den 22. og torsdag den 23. september 2021 afholder DANSK HR Træfpunkt HR i Øksnehallen i København. HR-ansvarlige mødes på messen for at netværke, opnå ny inspiration og få et overblik over de mange HR-produkter og services, der findes på markedet. I 2019 besøgte knap 2500 HR-ansvarlige messen. Udover adgang til over 150 udstillere inden for HR-området, har besøgende adgang til et stort konference- og aktivitetsprogram.

Hold effektive MUS-samtaler

access_time22. sep 10:00
place H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København V, Danmark
Dansk Industri

Dansk Industri inviterer til dette webinar, hvor du kan blive klar til at holde effektive MUS-samtaler med dine medarbejdere. Skal du holde medarbejderudviklingssamtaler for dine medarbejdere, men er i tvivl om, hvordan du bedst griber det an? På dette virtuelle kursus får du de grundlæggende redskaber til at få dine medarbejdere igennem en god MUS-samtale. På dette virtuelle kursus får du alle de tricks, du ikke vidste, du manglede.

Prøv PeopleTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her