Webinar: Vi har brug for Alfaerne!

Body

NOCA inviterer til dette ledelseswebinar, hvor fordelene ved den topstyrende og autoritære ledelsesstil gennemgås af Ph.d. og erhvervspsykolog, Troels Gottlieb.

Gennem det seneste årti er ideen om lederen som coach blevet dominerende. Den demokratiske og empatiske ledelsesstil ses af mange som idealet og den autoritære og dominerende- som ikke bare uhensigtsmæssig men endda uetisk.

Troels Gottlieb gjorde, i sit medieombruste psykologispeciale, op med forestillingen om den humanistiske coach, netop da det danske herrehåndbold-landshold med Ulrik Wilbek i spidsen vandt deres første guld. Med udgangspunkt i den nuværende Viborg-borgmester – og måske kommende Venstre næstformand – beskrev han, hvordan Wilbeks mesterskaber er resultatet af en autoritær ledelsesstil, slet ikke af den humanistiske coach, som både Wilbek selv og medierne ellers dyrkede skulle være tilfældet.

Derudover kan du møde Anna Pacak-Vedel, Ph.D og Post doc, der holder oplæg om, at alfaerne er karakteriseret ved nogle bestemte personlighedstræk, som driver deres adfærd og handlemønstre på arbejdet. Personlighedstræk, som både rummer fordele og ulemper, og som gør alfaerne til nogen, der kan slå igennem, men også til nogen, andre kan slå sig på.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-06-01 09:00:002021-06-01 11:00:00Title NOCA inviterer til dette ledelseswebinar, hvor fordelene ved den topstyrende og autoritære ledelsesstil gennemgås af Ph.d. og erhvervspsykolog, Troels Gottlieb. Gennem det seneste årti er ideen om lederen som coach blevet dominerende. Den demokratiske og empatiske ledelsesstil ses af mange som idealet og den autoritære og dominerende- som ikke bare uhensigtsmæssig men endda uetisk. Troels Gottlieb gjorde, i sit medieombruste psykologispeciale, op med forestillingen om den humanistiske coach, netop da det danske herrehåndbold-landshold med Ulrik Wilbek i spidsen vandt deres første guld. Med udgangspunkt i den nuværende Viborg-borgmester – og måske kommende Venstre næstformand – beskrev han, hvordan Wilbeks mesterskaber er resultatet af en autoritær ledelsesstil, slet ikke af den humanistiske coach, som både Wilbek selv og medierne ellers dyrkede skulle være tilfældet. Derudover kan du møde Anna Pacak-Vedel, Ph.D og Post doc, der holder oplæg om, at alfaerne er karakteriseret ved nogle bestemte personlighedstræk, som driver deres adfærd og handlemønstre på arbejdet. Personlighedstræk, som både rummer fordele og ulemper, og som gør alfaerne til nogen, der kan slå igennem, men også til nogen, andre kan slå sig på. Du kan læse mere og tilmelde dig her. Fiolstræde 44, 1171 København Europe/Copenhagenpublic
Place