Webinar: 2021 Deloitte Global Human Capital Trends

Body

2020 har budt på et omskifteligt år, hvor vi på den hårde måde har måtte lære, at arbejdsmiljøet kan skifte fra moment til moment. For at optimere sin evne til at håndtere det uventede er det vigtigt at have en handlingsplan. Endnu vigtigere er det dog at kunne skifte sit mindset fra at overleve til at trives.

Dyk ned i the Human Capital Report med Deloitte

På dette webinar præsenterer Deloitte deres tre vigtigste fund fra rapporten, the Human Capital Report, som udforsker vejen fra at overleve til at trives gennem forskellige arbejdsstyrke-strategier. Årets rapport er særligt påvirket af pandemiens indflydelse på arbejdslivet, og fokuserer på, hvordan man bedst håndterer en ny virkeligehd på arbejdspladsen:

1. Designing work for well-being: the end of work/life balance

COVID-19 har været med til at sløre arbejdslivets grænser, og ledere er gået fra at prioritere work-life balance til at tænke trivsel direkte ind i arbejdslivet selv. Organisationer, der succesfuldt integrerer trivsel, skaber også de bedste forudsætninger for, medarbejdere kan præstere.

2. Beyond reskilling: Unleasing worker potential

Under pandemien har medarbejdere været nødsaget til at udvide deres rolle og løse anderledes arbejdsopgaver. Pandemien har vist, at medarbejdere besidder uudnyttet potentiale, der kan få virksomheden til at trives.

3. Accelerating the shift to re-architecting work

HR har været i frontzonen af organisationers indsatser for at manøvrere sig gennem pandemien. Positionen giver nu HR muligheden for at omstrukturere arbejde og output, så virksomheder kan præstere bedste muligt.

 

Til webinaret får du også mulighed for at deltage i diskussioner om rapportens konklusioner, og du får indsigter i de nye trends' indflydelse på arbejdspladsen i dag og i fremtiden.

Du kan læse mere om eventet, og tilmelde dig her.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-06-16 09:00:002021-06-16 10:00:00Title 2020 har budt på et omskifteligt år, hvor vi på den hårde måde har måtte lære, at arbejdsmiljøet kan skifte fra moment til moment. For at optimere sin evne til at håndtere det uventede er det vigtigt at have en handlingsplan. Endnu vigtigere er det dog at kunne skifte sit mindset fra at overleve til at trives. Dyk ned i the Human Capital Report med Deloitte På dette webinar præsenterer Deloitte deres tre vigtigste fund fra rapporten, the Human Capital Report, som udforsker vejen fra at overleve til at trives gennem forskellige arbejdsstyrke-strategier. Årets rapport er særligt påvirket af pandemiens indflydelse på arbejdslivet, og fokuserer på, hvordan man bedst håndterer en ny virkeligehd på arbejdspladsen: 1. Designing work for well-being: the end of work/life balance COVID-19 har været med til at sløre arbejdslivets grænser, og ledere er gået fra at prioritere work-life balance til at tænke trivsel direkte ind i arbejdslivet selv. Organisationer, der succesfuldt integrerer trivsel, skaber også de bedste forudsætninger for, medarbejdere kan præstere. 2. Beyond reskilling: Unleasing worker potential Under pandemien har medarbejdere været nødsaget til at udvide deres rolle og løse anderledes arbejdsopgaver. Pandemien har vist, at medarbejdere besidder uudnyttet potentiale, der kan få virksomheden til at trives. 3. Accelerating the shift to re-architecting work HR har været i frontzonen af organisationers indsatser for at manøvrere sig gennem pandemien. Positionen giver nu HR muligheden for at omstrukturere arbejde og output, så virksomheder kan præstere bedste muligt.   Til webinaret får du også mulighed for at deltage i diskussioner om rapportens konklusioner, og du får indsigter i de nye trends' indflydelse på arbejdspladsen i dag og i fremtiden. Du kan læse mere om eventet, og tilmelde dig her. Fiolstræde 44, 1171 København Europe/Copenhagenpublic
Place