Online facilitering - Virtuelt kursus

Body

Lær at gøre dine virtuelle møder spændende og engagerende, og få en bedre forståelse for, hvad det digitale format kræver af dig som facilitator, samt konkrete værktøjer til at gøre din online tilstedeværelse mere involverende. 

Kurset er for dig, der vil styrke din gennemslagskraft online, og lære at komme succesfuldt til udtryk i dine onlinemøder. Du lærer blandt andet at kommunikere effektivt mellem ledelse og medarbejdere, og hvordan man agerer professionelt i onlinemøderummet. 

Dine undervisere er Christel Ladegaard og Jesper Vilstrup, der begge er cand.merc fra CBS, og den tidligere topdommer Kenn Hansen, cand.mag i retorik fra KU.

Alle undervisere har mere end +15 års erfaring i kommunikationstræning og er en del af EPO. 

Forudsætninger

Kurset afholdes digitalt IDA, og den eneste forudsætning for at deltage er, at du har et webcam til træningsforløbet, som bliver holdt over Zoom.

Der er ingen faglige forudsætninger for at deltage i kurset. Kurset er for alle, der afholder/skal til at afholde virtuelle aktiviteter, og som ønsker at arbejde med at forbedre oplevelsen for de involverede parter samt opnå størst mulig gennemslagskraft i et online format. 

Kurset foregår i to moduler og modul 2 finder sted d. 17. september i samme tidsrum. 

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-09-06 09:00:002021-09-06 16:00:00Title Lær at gøre dine virtuelle møder spændende og engagerende, og få en bedre forståelse for, hvad det digitale format kræver af dig som facilitator, samt konkrete værktøjer til at gøre din online tilstedeværelse mere involverende.  Kurset er for dig, der vil styrke din gennemslagskraft online, og lære at komme succesfuldt til udtryk i dine onlinemøder. Du lærer blandt andet at kommunikere effektivt mellem ledelse og medarbejdere, og hvordan man agerer professionelt i onlinemøderummet.  Dine undervisere er Christel Ladegaard og Jesper Vilstrup, der begge er cand.merc fra CBS, og den tidligere topdommer Kenn Hansen, cand.mag i retorik fra KU. Alle undervisere har mere end +15 års erfaring i kommunikationstræning og er en del af EPO.  Forudsætninger Kurset afholdes digitalt IDA, og den eneste forudsætning for at deltage er, at du har et webcam til træningsforløbet, som bliver holdt over Zoom. Der er ingen faglige forudsætninger for at deltage i kurset. Kurset er for alle, der afholder/skal til at afholde virtuelle aktiviteter, og som ønsker at arbejde med at forbedre oplevelsen for de involverede parter samt opnå størst mulig gennemslagskraft i et online format.  Kurset foregår i to moduler og modul 2 finder sted d. 17. september i samme tidsrum.  Du kan læse mere og tilmelde dig her. Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København, Danmark IDAEurope/Copenhagenpublic
Place