Ledelse der styrker: Medarbejderens bekendelser

Body

Hvad bliver der egentlig talt om ved kaffemaskinen, og i rum hvor ledelsen ikke er til stede? Og vidste du at 80% af lønmodtagerne oplever, at medarbejderne taler negativt om ledelsen bag ledelsens ryg på deres arbejdsplads?

Medarbejdere har i fortrolige samtaler fortalt deres historier om, hvordan ledelse opleves, mærkes og sanses. Disse beretninger og bekendelser blotlægges og viser os nye vigtige veje at gå i ledelse. Desværre inviteres medarbejdere sjældent ind i ledelsesdebatten, og det er en skam. Medarbejderne tilbyder nemlig vigtige perspektiver for etik og levedygtighed i ledelse.

I oplægget vil Louise Dinesen og Stephen Holst fortælle hvad medarbejderne bekender, når de taler om ledelse i et magtfrit rum.   

Om oplægsholderne: 

Louise er erhvervspsykolog og har gennem 20 år arbejdet med organisationer i kriser, ledelsesudvikling og organisatorisk arbejdsmiljø.

Stephen er organisations- og ledelsesrådgiver og har en baggrund indenfor læring og forandringsprocesser i organisationer. Gennem sin tid som rådgiver har Stephen bl.a. arbejdet med organisationsundersøgelser, ledelsesudvikling, organisationer i krise, kulturanalyser og det psykosociale arbejdsmiljø.

Du kan læse mere og tilmelde dig hos IDA.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-05-05 13:00:002021-05-05 14:00:00Title Hvad bliver der egentlig talt om ved kaffemaskinen, og i rum hvor ledelsen ikke er til stede? Og vidste du at 80% af lønmodtagerne oplever, at medarbejderne taler negativt om ledelsen bag ledelsens ryg på deres arbejdsplads? Medarbejdere har i fortrolige samtaler fortalt deres historier om, hvordan ledelse opleves, mærkes og sanses. Disse beretninger og bekendelser blotlægges og viser os nye vigtige veje at gå i ledelse. Desværre inviteres medarbejdere sjældent ind i ledelsesdebatten, og det er en skam. Medarbejderne tilbyder nemlig vigtige perspektiver for etik og levedygtighed i ledelse. I oplægget vil Louise Dinesen og Stephen Holst fortælle hvad medarbejderne bekender, når de taler om ledelse i et magtfrit rum.    Om oplægsholderne:  Louise er erhvervspsykolog og har gennem 20 år arbejdet med organisationer i kriser, ledelsesudvikling og organisatorisk arbejdsmiljø. Stephen er organisations- og ledelsesrådgiver og har en baggrund indenfor læring og forandringsprocesser i organisationer. Gennem sin tid som rådgiver har Stephen bl.a. arbejdet med organisationsundersøgelser, ledelsesudvikling, organisationer i krise, kulturanalyser og det psykosociale arbejdsmiljø. Du kan læse mere og tilmelde dig hos IDA. Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København IDAEurope/Copenhagenpublic
Place