Seminar: Sådan tiltrækker du it-talenter til industrien

rekruttering
Illustration: Bigstock.
Arrangør
Jobfinder
Date
25. april kl. 14:00 - 15:30
Lokation
Online
Online seminar om rekruttering og employer branding

TILMELD DIG HER

I disse år foregår der ikke blot en intensiv konkurrence om at rekruttere it-professionelle. Der foregår også en kamp om brande sig som attraktive faglige, sociale og meningsfulde arbejdspladser over for en af de mest eftertragtede og kritiske faggrupper: IT-professionelle.

Derfor er mange virksomheder i disse år i gang med et skifte over mod at positionere som digitale arbejdspladser. Det gælder bl.a. for en lang række industrivirksomheder, som traditionelt har efterspurgt ingeniørprofiler inden for maskin, produktion, logistik, supply chain og lign. Disse virksomheder skal nu i stigende grad ansætte nye faggrupper softwareudviklere, it-arkitekter og data scientist.

På dette rekrutteringsseminar kan du blive klogere på IT-specialisternes kompetencer, jobpræferencer og adfærd og du kan høre oplæg fra talent attraction specialister og analytikere, der deles deres viden og målgrupperne og erfaringerne med at aktivere den. Endelig bliver der naturligvis tid til at netværke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seminaret henvender sig til alle som arbejder med HR, rekruttering, employer branding og ledelse i ingeniør og it-virksomheder

Seminaret livestreames d. 25. april 2023.

Hvis du ikke har tid til at deltage live så tilmeld dig, så vi kan sende dig optagelsen efterfølgende.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger