Vær med når Danmarks stærkeste it-arbejdspladser afsløres

14. november 2022 kl. 15:49
IT Company Rank
Illustration: No.
I konkurrencen om en af de sværeste faggrubber, når det gælder rekruttering, er ens virksomheds brand centralt. Deltag når vi afslører, hvem der blandt de 60 største it-virksomheder har det stærkeste brand.
Artiklen er ældre end 30 dage

Kære læser 

Du inviteres hermed til at være med, når Version2 afslører årets IT Company Rank analyse og kårer de mest attraktive danske IT-arbejdspladser anno 2022! IT Company Rank er Version2s årlige imageundersøgelse, som måler kendskabet og holdningen til 60 af Danmarks store IT-virksomheder. 

I år afslører vi resultater og insights fra IT Company Rank i forbindelse med Technology Denmarks Årskonferencen som afholdes den 24. november på Holckenhavn Slot ved Nyborg på Fyn kl. 14.30 – 18.30 og efterfølgende middag fra kl. 18.30 – 20.30.

På konferencen kan du bl.a. opleve talks om vigtigheden af bæredygtighed i it-branchen og som parameter for tiltrækning af talent og roundtable inspiration til dig og din virksomhed om, hvordan I kan tiltrække nye talenter og fastholde jeres medarbejdere. Dette vil give mulighed for refleksion og fælles overvejelser om, hvad der bliver gjort nu i vores branche, og hvor vi – måske – bør være på vej hen for, at vi kan tiltrække og fastholde talenterne i vores egne virksomheder. Konferencen er derfor henvendt til alle som arbejder med ledelse, HR og kommunikation i it- og teknologivirksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pris og tilmelding   
Virksomheder som er med i IT Company Rank kan købe billet til Technology Denmarks Årskonference 2022 med 30% rabat til kun 1.249 kr./prs. (normalpris 1.749 kr.).

For tilmelding kontakt Community Manager Katrine Ea Faber Hartig på kf@technologydenmark.dk senest 18. november.

For dig der ikke kan være med live

I år streamer vi offentliggørelsen dagen efter offentliggørelsen nemlig fredag den 25. november kl. 10 -11. Tilmelding er er gratis. Vi optager i øvrigt seancen, så du har mulighed for at se den, når det passer dig.

STREAM UDSENDELSEN HER

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger