IT Talent 2022 | Top 5 i IT-udvikler kategorien

25. november 2022 kl. 13:35
Årets top 5 i IT-udvikler kategorien nu offentliggjort. Du kan se og læse mere om talenterne er herunder.
Artiklen er ældre end 30 dage

1.-plads: Andreea Nicoleta Stefan, software developer, 3Shape
Andreea løser alle udviklingsopgaver med en ro og et rationelt overblik, der sikrer jordbundne løsninger, som arkitekter, udviklerkolleger og kunder forstår og inspireres af. Andreea bruger sin energi på at sikre, at løsningerne er vedligeholdelsesbare, skalérbare, testbare og først og fremmest brugbare. Hendes stærke engagement i løbende uddannelse og læring inspirerede hende til at lave en fungerende protocol peer i Python i stedet for i C#, der ellers er det foretrukne sprog.

2.-plads: Kim Kjær Fiedler, lead domain-arkitekt, Bankdata
Kim formår at forstå teknologi i stor skala og har stor indsigt i, hvordan teknologi opfører sig i et stort setup, hvor over 20 teams arbejder på samme løsning. Hans viden omkring frontend er især imponerende og har været afgørende for, at Bankdata har formået at ramme rigtigt med en microfrontend-arkitektur. Kim evner at tale med og forstå alle mennesker og deres problemer. Han forstår at inspirere andre og hjælpe dem til selv at finde frem til de gode løsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

3.-plads: Andreas Kromann, lead architect, Hesehus A/S
Andreas er en absolut fantastisk udvikler og arkitekt, der både evner at være ekstremt skarp på selve koden, holde sig orienteret omkring udviklingen inden for .NET og Azure, men også at omsætte det til god arkitektur og principper, som gør ham til et forbillede blandt de mere end 100 udviklere hos Hesehus. Han er Hesehus’ go-to i tilfælde af tekniske kriser og problemstillinger i driften, hvor han med sit kølige overblik og analytiske tilgang formår at skære ind og finde de centrale problemstillinger.

4.-plads: David Videbæk, developer, Bestseller
Siden Davids start hos Bestseller i 2020 har han formået at tænke i nye kreative løsninger ud fra et særdeles teknisk perspektiv. Som full stack-udvikler dækker David mange teknologier, bl.a. Docker, Kubernetes, Terraform. David fungerer også som mentor for et par unge udviklere i teamet, som alle sætter stor pris på Davids hjælpsomhed inden for både software og hardware. Davids evne til at zoome ind på udfordringerne har i flere sammenhænge været afgørende for Bestseller og deres brugere.

5.-plads: Jannik Halberg Homann, consultant, Novataris
Jannik er full stack-udvikler, men har et godt blik for flows og frontend, som sjældent ses i en profil som hans. Som konsulent på et projekt hos CBB Mobil kom han ind med et pragmatisk sind og en evne til at stille skarpt og være kritisk over for løsninger. I en sådan grad, at de i CBB Mobil er blevet så glade for ham, at han nu er blevet en del af den faste gruppe af udviklere. Jannik har en rolig energi over sig, og så er han præcis sådan en makker, man gerne vil have i Trivial Pursuit.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger