Fedter dine medarbejdere også for dig på LinkedIn?

23. marts kl. 16:30
Fedter dine medarbejdere også for dig på LinkedIn?
LinkedIn fylder 20 i år. Illustration: Nan Palmero .
En ny mennesketype har set dagens lys på LinkedIn: workfluenceren, der er influencerens sleske slægtning, som gør sig til reklamesøjle for sin arbejdsplads på sociale medier.
Artiklen er ældre end 30 dage

LinkedIn fylder 20 år. Oprindeligt et website til dit cv, dit næste job eller din næste medarbejder, men i dag er det et mødested for dissidenter fra Facebook og Twitter, som vil snakke job, karriere og måske fedte for chefen?

Der er nemlig opstået en helt ny type menneske på LinkedIn: Workfluenceren. Af nogle beskrevet som en slesk slægtning til den ildesete influencer, der for ussel mammon gør sig til reklamesøjle for alt fra ansigtscreme til babymos.

Workfluencerens mening med livet er at fortælle om alle de fantastiske ting, resultater og kollegaer, der findes på vedkommendes arbejdsplads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eller måske er workfluenceren en goodwill-ambassadør og solid menneskelig kapital for moderne virksomheder?

Podcasten Techtopia inviterer til verbal armlægning mellem forfatter til bogen ‘Influenter – når mennesker bliver medier’, Katrine Thielke, og redaktør af K-Forum, Timme Bisgaard Munk. Katrine har ja-hatten på, mens Timme har trukket nej-hatten godt ned over ørerne.

Lyt til den HER

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger