IDA uddeler industri 4.0-pris for anden gang

IDA uddeler industri 4.0-pris for anden gang

Til maj uddeler IDA for anden gang sin industri 4.0-pris, som skal skabe opmærksomhed omkring automatisering og digitalisering hos SMV'er.

IDA uddelte prisen for første gang sidste år, og står det til Lene Christensen, der er direktør for området Teknologi, Netværk og Kompetence hos IDA, vil der også de næste mange år være brug for at fastholde fokus på ny produktionsteknologi.

»Vi har gennem flere år undersøgt graden af automatisering og digitalisering hos danske produktionsvirksomheder, og hver gang har vi set, at især de mindre virksomheder har svært ved at få greb om de digitale muligheder. Derfor ønsker vi med prisen at vise konkrete eksempler på virksomheder, som faktisk er lykkedes med at forcere den digitale dørtærskel til industri 4.0-universet, i håb om, at det kan inspirere andre,« siger Lene Christensen.

Virksomheder kan indstille sig til prisen frem til d. 5. april, hvorefter en bedømmelseskomite  hvor blandt andre Tech Managements redaktør, Julie Ring-Hansen Holt, deltager vil nominere i alt tre virksomheder til prisen. 

Til formålet har IDA oprettet en særlig hjemmeside, hvor virksomheder kan indstille sig til prisen.

https://pro.ing.dk/12163

8. mar 2021 16:02
Prøv PeopleTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her

Branchenyheder

Nævnte firmaer

famveldman / Bigstock
Siden 2012 er antallet af it-professionelle steget fra 84.599 til 105.428 – en stigning på 24,7 procent eller knap en fjerde del. 
Job træt stress
Hvis dine medarbejdere angiver, at de har følt sig stressede inden for de seneste to uger, har de væsentligt færre arbejdsdage, mere sygefravær og flere dage i ledighed i de efterfølgende fire år.
Digitale talenter
Det kan både betale sig for medarbejdere og private virksomheder, hvis man har fokus på balancen mellem ansattes familie- og arbejdsliv.