Disse 10 jobannoncer fra marts 2021 performede bedst

Brødtekst

Denne top 10 er et tilbageblik på marts måneds mest effektive jobannoncer på jobfinder.dk. Den viser hvilke jobannoncer, der gik online i marts og sidenhen fik flest kandidater til at klikke på ansøg-knappen.

 

Top ti stillingsopslag marts
Illustration: Jobfinder

 

I marts måned var rekrutteringsmarkedet brandvarmt. Det mærkede vi også hos Jobfinder og vi kunne således melde om 60 % flere jobs end marts sidste år og hhv. 40 % og 85 % flere job online end februar og januar i år. 

Det betyder, at der var hård kamp om mediehusets brugere og læseres gunst. Der var flere åbne stillinger, der kæmpede om det samme antal kandidater. Desto mere er det værd at fremhæve de virksomheder, som i dette tilbageblik lykkedes med at tiltrække en masse kandidater ikke bare til stillingsopslaget men til klik på ansøgfunktionen som denne liste er udtryk for. Top ti listen her viser hvor mange, der har klikket på ansøg-linket efter at have læst stillingsopslaget.  

Medico-industrien er igen repræsenteret med to stillinger og sætter en stor fed streg under, at branchen er attraktiv for kandidaterne lige nu, og at virksomhederne formår at skabe spændende karrieremuligheder. 

Derudover vil jeg fremhæve Move Innovation, som for anden måned i træk er med i månedens top 10. De to stillinger de har haft online på Jobfinder i 2021 har altså begge formået at ligge højt på listen (februars nr 5 og marts’ nr 2).

Hvordan formår en virksomhed fra Søborg med 25 ansatte at tiltrække så mange tekniske kandidater hen til “Ansøg” knappen?

Mit bud er at det er den personlige fortælling om, hvorfor ingeniøren Jan synes det er fedt at være ansat. Samtidig er der et skarpt fokus på innovation, passion og selvstændighed samt et helt afsnit om det stærke kollegiale miljø i opslaget.

Vores analyser i huset i forbindelse med den kommende Profilanalyse, viser nemlig af det kollegiale miljø er en vigtig parameter for kandidater når de vurderer en nuværende eller kommende arbejdsplads.  

 

Prøv PeopleTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Få kontakt til IDAs studiemedlemmer

Husk at du via Studiejobfinder kan få praktik og studiestillinger ud til alle IDAs mange studiemedlemmer.

Studiejobfinder er et samarbejde mellem Jobfinder og IDAs, der når ud til 34.000 studerende.

Det er gratis at få praktik- og studiestillinger lagt online her.

Kontakt studiejob@ing.dk hvis du har stillinger, der skal med.