Deltag i Ingeniørens største employer branding Profilseminar 

Foto : Teknologiens Mediehus

Deltag i Ingeniørens største employer branding Profilseminar 

Du inviteres hermed til at være med, når INGENIØREN afslører årets Profilanalyse og kårer de mest attraktive danske ingeniørarbejdspladser anno 2021!

Kamilla Vennevold

Kamilla Vennevold er ansvarlig for indsamlig af data til Profilanalysen og ekstern lektor på CBS.

Illustration: Privat

Årets Profilseminar bliver i år livestreamet og du kan være med torsdag den 27. maj fra 13.30-15.00 - altså dagen før den officielle udgivelse af magasinet og resultaterne.

Hør om insights og trends fra analysen og bliv klogere på ingeniører og tech-eksperters karriereadfærd i et employer branding perspektiv. 

Herudover kan du også glæde dig til at få inspiration til, hvordan andre virksomheder i branchen arbejder med at styrke deres talent attraction og medarbejdertilfredshed gennem work-life balance initiativer.

Der er i år foretaget en større opdatering af spørgerammen samt den anvendte beregningsmetode. Dels er formuleringen af enkelte performanceparametre blevet ændret/ konkretiseret en smule, og et nyt parameter 'Sammenhold og samarbejde mellem kollegaer' er blevet tilføjet. Endvidere er analysen blevet udvidet med en helt ny måledimension 'Appel'.

Den nye metode tager afsæt i et kvalitativt forskningsstudie, bestående af en række dybdeinterviews med ingeniører og ingeniørstuderende samt litteraturresearch indenfor området. Studiet er blevet gennemført i efteråret 2020 af Teknologiens Mediehus' analyseafdeling. Vi glæder os til at præsentere alle nyhederne for dig.

Peopletech er med i arrangementet, og som vært på eventet tillader jeg mig at invitere alle læsere af dette nyhedsbrev. 

Se hele programmet og tilmeld dig her

 

Prøv PeopleTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her