business Mere om Gate 21
Liljens Kvarter 2, 2620 Albertslund, Danmark

Partnerskabet i Gate 21 arbejder for at accelerere grøn omstilling og vækst i Greater Copenhagen. Sammen finder vi løsninger, der reducerer CO2-udledningen og realiserer energi- og ressourcebesparelser.

listOmtale af Gate 21

Virtuelt netværksmøde: Sammen om samkørsel

access_time3. mar 13:00
place Liljens Kvarter 2, 2620 Albertslund, Danmark
Gate 21

Kom til netværksmøde, og vær med til at forme en større kampagneindsats for samkørsel for efteråret 2021. Der er stort momentum for samkørsel i hele landet. Vi skal derfor finde ud af, hvordan vi bedst muligt løfter opgaven i flok og skaber en fælles kampagne for samkørsel på danske arbejdspladser. Til mødet vil der være spændende oplæg og mulighed for dialog og idegenerering i mindre grupper på tværs af organisationer og geografier.

Tilbage på arbejde med nye grønnere transport- og arbejdsvaner!

Charlotte Hauerslev , seniorprojektleder  Gate21 , 31. maj 2021 05:00

Indsatser for grøn mobilitet kan reducere CO2-udledningen i medarbejdernes transport til arbejde med op til 10 procent. Den største udfordring er, at transportvalget normalt ligger hos medarbejderne og ikke ses som virksomhedernes opgave. Det skriver seniorprojektleder i Gate21 Charlotte Hauerslev og projektleder i Region Hovedstaden Ronja Sørensen i dette synspunkt.

Fremtidens Mobilitet Nu!

access_time28. sep 09:30
place Liljens Kvarter 2, 2620 Albertslund, Danmark
Gate 21

Netværksdage om bæredygtig mobilitet og byplanlægning Gate 21 inviterer partnere, medlemmer og venner til netværksdage om bæredygtig mobilitet og byplanlægning. Vi glæder os utroligt meget til, at vi kan mødes i samme rum, drikke kaffe, snakke og dele viden og erfaringer. NB! Vi håbede på fuld genåbning, men Corona giver stadig udfordringer særligt for vores svenske partnere. Derfor arbejder vi på, at konferencen kan opleves digitalt på dag 1 for vores svenske partnere. Mere info følger snarest.