OM MOBILITYTECH

Ingeniørens PRO-medie MobilityTech er målrettet professionelle, der arbejder med bæredygtig mobilitet, eksempelvis i kommuner og private virksomheder.

På MobilityTech får du gode råd til at sikre en mere effektiv og bæredygtig udnyttelse af det offentlige rum, hvor mikro- og delemobilitet, sammen med cykler og kollektive trafikløsninger, kan byde sig til som alternativer til den private bilisme.

Den grønne omstilling af privatbilismen er ifølge Klimarådet desuden helt afgørende for, at vi som samfund kan nå klimalovens 70-procentsmålsætning i 2030. Men omstillingen til eksempelvis elbiler vil blandt andet også afhænge af, at elbilerne kan få adgang til opladning i det offentlige rum, og her vil kommunerne med ny lovgivning komme til at spille en ny og afgørende rolle i de kommende år. På MobilityTech får læserne derfor også inspirerende indblik i de første, konkrete erfaringer med offentlige udbud og udrulning af ladestandere.

Og så klæder vi dig selvfølgelig på med den vigtigste viden på området fra ind- og udland.

MobilityTech giver dig to ugentlige nyhedsbreve. Tirsdag og fredag kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier og debatindlæg. Vi følger branchen tæt og giver dig de vigtigste nyheder og aktuelle arrangementer.

Redaktør, Christian Rantorp, cgr@ing.dk, tlf: 31479636

Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 2194 1974

Kontakt MobilityTech

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.