OM MOBILITYTECH

Ingeniørens PRO-medie MobilityTech er målrettet professionelle, der arbejder indenfor transport- og (e)mobilitetsområdet, eksempelvis i kommuner og private virksomheder.

På MobilityTech kommer du helt ind i maskinrummet hos de aktører, der arbejder på at sikre en hurtig, grøn omstilling af personbilerne, busserne og lastbilerne.

Den grønne omstilling af danskernes biler er ifølge Klimarådet helt afgørende for, at vi som samfund kan nå klimalovens 70-procentsmålsætning i 2030. Men omstillingen til eksempelvis elbiler vil blandt andet også afhænge af, at elbilerne kan få adgang til opladning i det offentlige rum, og her vil kommunerne med ny lovgivning komme til at spille en ny og afgørende rolle i 2022 og de kommende år. På MobilityTech får læserne inspirerende indblik i de første, konkrete erfaringer med offentlige udbud og udrulning af ladestandere.

Vi følger de aktuelle rammevilkår på området tæt – bl.a. med stort fokus på ladestanderbekendtgørelsen og den nye AFI-lov, som trådte i kraft i april 2022. Den nye lov har som sit hovedformål at sikre de langsigtede rammer for indretningen af ladestandermarkedet i Danmark.

Og så klæder vi dig selvfølgelig på med den vigtigste viden på området fra ind- og udland.

Derudover får du gode råd til at sikre en mere effektiv og bæredygtig udnyttelse af det offentlige rum, hvor mikro- og delemobilitet, sammen med cykler og kollektive trafikløsninger, kan byde sig til som alternativer til den private bilisme.

MobilityTech giver dig tre ugentlige nyhedsbreve. Mandag og onsdag kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier og debatindlæg. Vi følger branchen tæt og giver dig de vigtigste navnenyheder og aktuelle arrangementer. Hver fredag samler vi op på ugens begivenheder indenfor transport- og (e-)mobilitetssektoren.

Vi har fokus på:

  • Tendenser: De teknologiske nybrud, der forandrer branchen.
  • Løsninger: Innovation, forskning og de nye måder at bruge teknologi på.
  • Rammevilkår: Relevant viden om politik, afgifter, økonomi og investeringer.

Redaktør, Christian Rantorp, cgr@ing.dk, tlf: 31479636

Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 2194 1974

Kontakt MobilityTech

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.