Alle kommende events

Styrelse inviterer til informationsdag om TAPAS

access_time23. okt 10:00

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering inviterer til informationsdag om forsknings- og innovationsplatformen TAPAS. Med TAPAS er det hensigten, at virksomheder kan teste, udvikle og finde nye anvendelser til præcis positionering i en storby. Med Aarhus som referencesystem kan virksomheder bruge forsknings- og innovationsplatformen til at afprøve løsninger for blandt andet smart city, IoT og selvkørende kørertøjer. Informationsdagen bliver afholdt i Aarhus d. 23. oktober. Læs mere her.

Dansk Elbil Alliance inviterer til årsmøde

access_time14. nov 12:00
place Mogens Dahl Koncertsal, Snorregade 22, 2300 København S

D. 14. november holder Dansk Elbil Alliance årsmøde og inviterer derfor til en eftermiddag med oplæg og debatter i elbilens tegn. Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt og Teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune Ninna Hedeager Olsen vil starte dagen med fokus på den politiske dagsorden. De vil blive fulgt op af præsentationer fra Movia og VW om det nyeste indenfor henholdsvis elbusser og elbiler. Dagen vil blive afsluttet med en politisk paneldebat, som branchechef Lærke Flader varmer op til. Læs mere her i Dansk Elbil Alliances invitation.

Vejforum 2018

access_time5. dec 08:00
place Østerøvej 2, 5800 Nyborg, Danmark

Vejforum er en national konference for ledere, medarbejdere og forskere i vejsektoren. Den afholdes en gang om året på Hotel Nyborg Strand.

Transport Summit DTU 2019

access_time4. jun 08:30

DTU Transport afholder i 2019 deres årlige Transport Summit den 4. juni. Der er endnu ikke blevet frigivet info om programmet, men du kan allerede nu tilmelde dig til arrangementet her. Vi opdaterer denne side, når nærmere info om programmet foreligger.