Alle kommende events

Dansk Bilproduktion – foredrag om de ca. 1 million biler fremstillet i Danmark

access_time13. aug 16:30
place Kalvebod Brygge 31, 1560 København, Danmark

Med afsæt i den netop udkomne bog Dansk Bilproduktion (anmeldt i Ingeniøren 26/2 2021) vil forfatteren Erich Karsholt fortælle om den danske bilproduktion. Erich Karsholt tager afsæt i den begrænsede danske produktion af egne bilmærker i de første årtier af 1900-tallet. Hurtigt skiftes der dog til industrialiseringen efter første verdenskrig, hvor Danmark var første land udenfor Nordamerika, hvor Ford og General Motors etablerede samlefabrikker. I midten af 1920'erne var Danmark Europas 5.

Trafikdage på Aalborg Universitet

access_time23. aug 00:00
place Rendsburggade 14, 9000 Aalborg, Danmark

Formålet med Trafikdage på Aalborg Universitet er at præsentere og debattere forskningsresultater, analyser og praktiske erfaringer fra projekter inden for transportsektoren. Konferencen retter sig mod alle der beskæftiger sig professionelt med transport, både forskere og praktikere, men byder også politikere og presse velkommen – fordi en dialog mellem fagfolk og transportsystemets brugere er vigtig. Konferencen giver deltagerne ny viden og netværk. Trafikdage er primært en dansk konference, men igennem årene har mange nordiske kollegaer deltaget i konferencen.

Vej-EU kursus: Vejnetværk for kommuner

access_time8. sep 09:00
place Guldalderen 12, 2640 Hedehusene, Danmark

Udbytte VEJ-EU's vejnetværk samler personer med viden om og interesse for veje, vejlovene og retslige og juridiske forhold på og omkring vejene. Når du deltager i netværket, får du løbende sparring og inspiration til dine udfordringer fra et fortroligt fagligt netværk og fra fagprofessionelle netværksledere.

Byens Ejendomme - Femern-byggeriet rundvisning

access_time9. sep 08:00
place Lalandia Centret 1, 4970 Rødby, Danmark

Femern-forbindelsen bliver en af de største anlægsopgaver i Danmarks historie. Den bygges som en 18 km lang sænketunnel mellem Rødbyhavn på Lolland og den tyske ø Fehmarn. Samlet er anlægsbudgettet på 52,6 milliarder kr. Når forbindelsen er færdig, vil det tage 10 minutter i bil og 7 minutter i tog at krydse Femern Bælt. Femern-forbindelsen bliver en vækstdynamo for Lolland-Falster og et godt stykke op på Sjælland – både under anlægsarbejdet og bagefter. På Lolland vil mange virksomheder have del i opgaverne og derfor får brug for lager- og produktionslokaler, helst tæt på Rødbyhavn.