Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Cyklist, bilist eller slet og ret mobilist

28. juni 2022 kl. 12:13
Christian Grunert Rantorp
Illustration: Christian Grunert Rantorp.
Artiklen er ældre end 30 dage

Kære læser,

Du har hermed forvildet dig ind på det første blog-indlæg på MobilityTech. Jeg har noteret mig, fra sproget.dk, at man på en blog som denne skal forvente personlige kommentarer til aktuelle spørgsmål eller bestemte emner. Og så må det i øvrigt gerne foregå i dialog med dig, kære læser.

Og det er netop dét, jeg gerne vil love dig med denne blog, som jeg har givet navnet Mobilist.

Jeg er, som du måske har bemærket, redaktør her på vores lille medie, som snart fylder fire år. Da vi i sin tid skulle finde på et navn til Ingeniørens dedikerede transportmedie, var der for mig at se ingen tvivl om, at ordet mobilitet skulle indgå i det. Mediets fokus skulle være på at undersøge teknologien bag den gode mobilitet, altså hvordan en genstand eller en person mest hensigtsmæssigt lader sig flytte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På MobilityTech har vi fokus på, hvordan de professionelle konkret arbejder med at sikre den gode mobilitet. Her på bloggen er det den personlige oplevelse på supercykelstien eller ude ved ladestanderen, der er omdrejningspunktet.

Som så mange andre er jeg ikke kun bilist eller cyklist, men netop mobilist, som lader omstændighederne diktere, hvordan jeg bevæger mig. Både de omstændigheder, jeg selv er herre over, og dem jeg ikke er.

Ladebrik, cykelnøgle eller rejsekort?

Illustration: Christian Grunert Rantorp.

På Mobilist giver jeg spalteplads til den personlige refleksion fra redaktørens stol og de subjektive indtryk af de mobilitetsformer, mobilisten kommer i kontakt med.

Jeg håber, du vil læse med.

Vh
Christian

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger